ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οι λεπτομέρειες της επίθεσης, η «στοχοποίηση» του Φριντέτ και το έγκλημα με Ντόρσεϊ

Το Slam Dunk έχει ρεπορτάζ από την επίθεση-ντροπή σε Λαμόνικα, παρουσιάζει ένα βίντεο για τον Φριντέτ και έχει μια ερώτηση για τον Αυγενάκη.

Οι λεπτομέρειες της επίθεσης, η «στοχοποίηση» του Φριντέτ και το έγκλημα με Ντόρσεϊ

*Όταν ήρθε ο Φριντέτ, όλοι συμφωνούσαν από την πρώτη μέρα για δύο πράγματα: Ότι θα γίνουν Viral τα βίντεο με τα τρίποντα και τις άμυνές του. Η αλήθεια είναι πως ο Αμερικανός, σε σχέση με την αρχική του κατάσταση, είναι αρκετά βελτιωμένος. Δεν μπορεί κανένας να πει ότι δεν προσπαθεί. Δεν παύει όμως να αποτελεί σημάδι, ειδικά για τις καλές ομάδες. Και χθες, απέναντι σε σπουδαίους αντιπάλους, όπως ο Χίγκινς, ο Κούριτς, προσπάθησε πολύ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...