ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Γλυφάδα: Εμφανίστηκε στην αστυνομία ο οδηγός και κάτοχος της Corvette

Στην αστυνομία μαζί με τη δικηγόρο του εμφανίστηκε οδηγός και κάτοχος της Corvette που προκάλεσε σε τροχαίο το θάνατο 25χρονου μοτοσικλετιστή, σύμφωνα με τα όσα μετάδωσε ο αστυνομικός συντάκτης του Open Tv Μαρίνος Αλιφέρης.

Γλυφάδα: Εμφανίστηκε στην αστυνομία ο οδηγός και κάτοχος της Corvette

Ετσι κι αλλιώς, θέμα χρόνου ήταν ο εντοπισμός του οδηγού πολυτελούς αυτοκινήτου, ο οποίος παρέσυρε και σκότωσε τον Νάσο Καρανίκα, τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Γλυφάδα. Για το τροχαίο έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση ο εισαγγελέας. Η αστυνομία γνώριζε τον ιδιοκτήτη του μαύρου αυτοκινήτου, ενώ διενεργούσε έρευνες, προκειμένου να διευκρινίσει εάν το οδηγούσε ο ίδιος ή κάποιο άλλο άτομο.

Μάρτυρες αναφέρουν ότι υπήρχε και μία γυναίκα μαζί με τον οδηγό, με τα δύο άτομα να διαφεύγουν πεζά από το σημείο της σύγκρουσης. Υποστηρίζουν ότι έφυγε πρώτα η γυναίκα και στη συνέχεια ο οδηγός, εγκαταλείποντας τον 25χρονο αιμόφυρτο στην άσφαλτο.

Ο πατέρας του 25χρονου απηύθυνε έκκληση για να μιλήσει όποιος είδε το περιστατικό.  «Ο πόνος μου είναι μεγάλος. Βγαίνω στην τηλεόραση να κάνω έκκληση, να παρακαλέσω κάποιον ότι έχει δει να πει για το παιδί μου. Θέλω να βρω τον δολοφόνο που σκότωσε το παιδί μου. Το παιδί μου ζούσε και το παράτησε εκεί, στην άσφαλτο. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, μόνο αυτό θέλω. Άφησε το παιδί μου στην άσφαλτο. Το άφησε… Μόνο γι αυτό να τιμωρηθεί όπως του αξίζει. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, σας παρακαλώ, σας παρακαλώ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο άτυχος πατέρας.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 65.154 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook απηύθυνε έκκληση και ο δήμαρχος Γλυφάδας, προκειμένου να βρεθεί ο οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε τον άτυχο νέο.

Πηγή: ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...