ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Δώνης: «Προσπαθούμε να φανούμε ανταγωνιστικοί – Δεν υπάρχει κάποιο νεότερο με τη διοίκηση»

Για τις προσπάθειες που γίνονται ώστε ο Παναθηναϊκός να παρουσιάζει ανταγωνιστικό πρόσωπο κάθε εβδομάδα, μίλησε ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου, ενώ τόνισε πως δεν έχει υπάρξει κάτι νεότερο σχετικά με τη διοίκηση και τις συζητήσεις που θα γίνουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Είχε πολλά πράγματα σήμερα το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο από τη δική μας πλευρά ήταν ένα παιχνίδι χαμηλής ποιότητας. Στο χτίσιμο του παιχνιδιού είχαμε κακές επιλογές, κακές πάσες, ήμασταν αρκετά στατικοί με τη μπάλα στα πόδια και γενικώς όταν φτάναμε στην αντίπαλη περιοχή, οι επιλογές μας μέχρι το 30ο λεπτό δεν ήταν οι καλύτερες. Αλλάξαμε λίγο την έντασή μας μετά το 30′, όπου παίξαμε το γνώριμό μας παιχνίδι και δώσαμε περισσότερες προσπάθειες σε Χατζηγιοβάνη και Ναγκί.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε μπροστά στο σκορ αλλά μία ανόητη, θεωρώ, ενέργεια του Ζαχίντ μας άφησε με 10 παίκτες. Είχαμε τον αντίπαλο σε δύσκολη θέση, είχαμε κλείσει όλους τους χώρους και θα μπορούσαμε να έχουμε ένα εύκολο ματς μέχρι το τέλος. Με τον τραυματισμό του Χατζηθεοδωρίδη είχαμε αρκετά προβλήματα γιατί δεν είχαμε άλλο αριστερό μπακ και έπρεπε να γυρίσουμε τον σχηματισμό μας.

Μέχρι να βρούμε τον προσανατολισμό μας πέρασαν δέκα λεπτά. Σε γενικές γραμμές λειτουργήσαμε καλά τα τελευταία λεπτά, δεν απειληθήκαμε. Από μία κόντρα στον Κουρμπέλη στρώθηκε η μπάλα στον αντίπαλο για το 1-1. Τα παιδιά τρέξανε, προσπαθήσανε, είχαμε 4-5 ευκαιρίες για να κερδίσουμε. Το προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος, αλλά δεν ήταν ένα παιχνίδι από αυτά που μας έχει συνηθίσει η ομάδα.

Εμείς προσπαθούμε να έχουμε ανταγωνιστική ομάδα κάθε εβδομάδα. Τα παιδιά που είναι γεννημένα το 2001 είναι μαζί μου στην προπόνηση το τελευταίο 6μηνο και κατά διαστήματα όλο τον χρόνο, είναι σημαντικό να πάρουν ορισμένες συμμετοχές.

Το πρότζεκτ αυτής της χρονιάς όμως δεν είναι ο Βαγιαννίδης, ούτε ο Ζαγαρίτης, ούτε ο Αλεξανδρόπουλος, ούτε ο Σερπέζης, ούτε ο Αθανασακόπουλος. Ξέρουμε ότι αυτά τα παιδιά θέλουν ένα με ενάμιση χρόνο ακόμη. Το πρότζεκτ ήταν οι υπόλοιποι Έλληνες που είχαν αγωνιστεί πέρσι αλλά και να βελτιωθεί ολόκληρη η ομάδα ανεξαρτήτου ηλικίας. Θα δούμε τι θέματα θα έχουμε μέχρι την επόμενη Κυριακή και θα επιλέξουμε ώστε να έχουμε μία ανταγωνιστική ομάδα».

Υπάρχει κάποια εξέλιξη στα όσα είπατε την Πέμπτη. Υπάρχει κάποιο ραντεβού; «Δεν θα ήθελα να απαντήσω κάτι πάνω σε αυτό αλλά δεν υπάρχει κάτι νεότερο».

Exit mobile version