ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ

Ο κόσμος είπε «όχι» στο (νέο) μπάχαλο!

Η ξεκάθαρη στήριξη στον Δώνη και το πέταγμα δύο βαθμών στην Τρίπολη. Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς.

Δεν είσαι για να… πλήττεις στον Παναθηναϊκό και να ασχολείσαι με ανούσια ματσάκια. Φροντίζει ο Γιάννης Αλαφούζος να βρίσκει σοβαρότερα θέματα για να σε έχει ΠΑΝΤΑ στην τσίτα. Να μην ηρεμείς ΠΟΤΕ.

Αυτονόητα λοιπόν το αγωνιστικό της Τρίπολης περνούσε σε δεύτερη μοίρα πριν καν τη σέντρα του. Το μπάχαλο που προκάλεσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ με τους εκβιασμούς στον προπονητή ήταν αυτό που ενδιέφερε τους πάντες και φάνηκε και από τις αντιδράσεις της πράσινης εξέδρας που ήταν πολύ «δυνατή» τόσο σε παλμό όσο και σε όγκο στην παγωμένη Τρίπολη.

Το «Γιώργος Δώνης» ακούστηκε πιο δυνατά από ποτέ και ήταν ένα τεράστιο μήνυμα προς τον Αλαφούζο για την ασέβεια που έδειξε στο πρόσωπό του Έλληνα τεχνικού και «παιδιού» της ομάδας. Αυτοί που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου του Αστέρα ψήφισαν ξεκάθαρα κατά του ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ που επιχειρείται από τον Αλαφούζο και ψήφισαν υπέρ του κόουτς.

ΠΡΟΣΟΧΗ, δεν τίθεται θέμα του πόσο καλός προπονητής είναι ο Δώνης, ούτε απαγορεύεται στην οποιανδήποτε διοίκηση να τον αντικαταστήσει. Ο ΤΡΟΠΟΣ είναι που εξόργισε τους πάντες ο οποίος μάλιστα όταν προβλέπεται από έναν άνθρωπο συνώνυμο της μπαχαλοποίησης κάνει την οργή ακόμα μεγαλύτερη. Το πιθανότερο είναι ότι ούτε η στήριξη του κόσμου, ούτε η προσπάθεια της ΠΑΕ να ρίξει τους τόνους (σε μια ανακοίνωση πάντως που βάζει χέρι στον προπονητή!!!) θα αλλάξει τα πράγματα. Απλά δεν θα φύγει τώρα ο Δώνης, αλλά το καλοκαίρι…

Πάμε παρακάτω. Στα αγωνιστικά. Ο Παναθηναϊκός πέταξε δυο δικούς του βαθμούς τους οποίους δύσκολα θα έχανε αν δεν υπήρχαν τουλάχιστον δύο γεγονότα. Ο τραυματισμός του Χατζηθεοδωρίδη και η υποχρεωτική αλλαγή πλάνων ελλείψει αριστερού μπακ και η ανόητη αποβολή του Ζαχίντ που σε άφησε με δέκα. Μέχρι τότε το ματς περισσότερο προς το 0-2 πήγαινε και λιγότερο έως… καθόλου στο 1-1.

Έγινε όμως το κακό σε μια στιγμή γενικότερης αδράνειας για την πράσινη άμυνα όμως ακόμα και έτσι ο Παναθηναϊκός μπορούσε να το πάρει το παιχνίδι. Ο Περέα όμως δεν είναι Μακέντα, κλότσησε ένα κάρο ευκαιρίες στο φινάλε και δεν μπόρεσες να πάρεις τη νίκη. Μια νίκη κυρίως για λόγους ψυχολογίας αφού κίνδυνος να μην μπεις στα πλέι οφ ασφαλώς και δεν τίθεται.

Exit mobile version