ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μακέντα: «Να δείξουμε πράγματα στα πλέι οφ»

Να αποδείξουν την πραγματική εικόνα μεγάλης ομάδας στα πλέι οφ, θέλουν στον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Φεντερίκο Μακέντα.

Μακέντα: «Να δείξουμε πράγματα στα πλέι οφ»

Ο Μακέντα που βρήκε δίχτυα γι’ άλλη μια φορά κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, μιλώντας στη Nova, αναφέρθηκε στην αγωνιστική εικόνα που είχε στο ματς ο Παναθηναϊκός, τόνισε πως τα πλέι οφ είναι ευκαιρία για την ομάδα για να δείξει βελτίωση και εξέλιξη και στο τέλος υπερασπίστηκε τον Χουάν Περέα για τις χαμένες ευκαιρίες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιταλός επιθετικός:

«Για να είμαι δίκαιος, δεν είναι εύκολο να παίζεις εδώ. Ο Αστέρας είναι καλή ομάδα, δεν είναι εύκολο να πάρεις τους τρεις βαθμούς. Φυσικά σαν ομάδα θα θέλαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα, δεν ήμασταν όσο καλοί όσο συνήθως. Πήραμε το προβάδισμα, αλλά με 10 παίκτες ήταν δύσκολο να κρατήσουμε τη νίκη. Κοιτάμε μπροστά. 

Τώρα έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι, πρέπει να κάνουμε παίξουμε καλά για να κρατήσουμε την ψυχολογία μας ψηλά για να είμαστε έτοιμοι για τα πλέι-οφ. Τα πλέι-οφ είναι σημαντικά, πρέπει σε αυτά να δείξουμε πως η ομάδα κοιτάξει ψηλά και θέλει να βελτιώνεται σε όλα. Στα πλέι-οφ πρέπει να δείξουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί σύντομα στην κορυφή. 

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.759 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Περέα είναι νεαρός και σαν επιθετικός θέλει να σκοράρει. Δεν νομίζω ότι οι ευκαιρίες που έχασε ήταν τόσο μεγάλες, οι γωνίες που είχε για να σκοράρει ήταν δύσκολες. Σαν νέος θέλεις να δείξεις πράγματα, είναι παθιασμένος και θέλει να σκοράρει. Πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει, γιατί ήδη μας βοηθάει πολύ. Πρέπει να μείνει ήρεμος και ελπίζω να σκοράρει στο επόμενο παιχνίδι». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...