ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Οδεύει προς το ρεκόρ ο Μακέντα

Ο Φεντερίκο Μακέντα με το γκολ που σημείωσε για τον Παναθηναϊκό κατάφερε να φτάσει τα δέκα στο φετινό πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός: Οδεύει προς το ρεκόρ ο Μακέντα

Ο Ιταλός φορ έπιασε την απόδοση που είχε με το «τριφύλλι» την περσινή σεζόν και πλέον με το ένα ματς που απομένει για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια αλλά και με τα πλέι οφ που ακολουθούν, ετοιμάζεται να «σπάσει» τα ατομικά του κοντέρ.

Συγκεκριμένα, τα 10 τέρματα είναι μέχρι στιγμής το ρεκόρ στην καριέρα του και μέχρι τώρα το έχει πιάσει τρεις φορές. Δέκα τέρματα είχε καταφέρει να σημειώσει και τη σεζόν 2014-15 που αγωνιζόταν με τη φανέλα της Μπέρμιγχαμ σε 18 συμμετοχές.

Υπενθυμίζομε πως τη φετινή σεζόν έχει τον ίδιο αριθμό γκολ σε 22 συμμετοχές, ενώ πέρυσι είχε φτάσει τα 10 γκολ έχοντας αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό, συνολικά 26 φορές στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.786 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...