Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μιλώντας στη Nova, αναφέρθηκε στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας, στον τρόπο που προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τον Αστέρα όταν έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Ζαχίντ και τέλος δεν παρέλειψε να τονίσει πως στηρίζουν τον προπονητή γιατί ήταν αυτό ο άνθρωπος που ήταν δίπλα στην ομάδα στις καλές και στις κακές στιγμές.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova o νεαρός ποδοσφαιριστής:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Ήμασταν επιπόλαιοι. Στο β’ μέρος ενώ σκοράραμε, μετά την αποβολή, κλειστήκαμε πίσω. Ήταν άτυχη στιγμή το 1-1, θα το αναλύσουμε να δούμε τι φταίει. Μπορούσαμε να πάρουμε το τρίποντο στο τέλος, προχωράμε. Όταν μπαίνουν αρκετοί παίκτες στην εντεκάδα, δεν είναι εύκολο να προσαρμοστούμε. Παρά τις απουσίες, αν δεν υπήρχε η κόκκινη κάρτα θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το διπλό.

Δεν θεωρώ ότι επαναπαυτήκαμε. Τρέξαμε στο γήπεδο, προσπαθήσαμε. Από ευκαιρίες του αντιπάλου δεν είχαμε πρόβλημα, ίσως από το τρανζίσιον να είχαμε προβλήματα. Δεν μας στοίχισαν πάντως αυτά. Μας στοίχισε μια σέντρα, θα δούμε τι έφταιξε».

Για τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα όταν έμειναν με δέκα παίκτες: «Δεν μπορούσαμε εύκολα να κρατήσουμε την μπάλα με 10 παίκτες, βγάλαμε μεγάλες μπάλες. Είχαμε περισσότερο ψυχή στις μονομαχίες, ο αντίπαλος επιτέθηκε, προσπαθήσαμε να βρούμε κενούς χώρους στην άμυνά του».

Για τον Γιώργο Δώνη: «Εμείς υποστηρίζουμε τον προπονητή μας απεριόριστα όπως είναι και αυτός δίπλα μας σε όλες τις στιγμές και στις καλές και στις κακές στιγμές. Προσπαθούμε να κερδίσουμε και για τον σύλλογο και για εμάς και για τον προπονητής μας».

Για το δικό του παιχνίδι σε σχέση και με το πρώτο του: «Τα πρώτα 15 λεπτά στον Παναιτωλικό ήταν δύσκολο να προσαρμοστώ γιατί είχα και δύο μήνες να παίξω λόγω τραυματισμού. Όσο περνάει ο καιρός θα είμαι καλύτερος και ανασταλτικά και επιθετικά».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS