ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Νέο ρεκόρ στα πέναλτι

Ο Παναθηναϊκός με το πέναλτι που πήρε στην Τρίπολη έφτασε τα 15 τη φετινή σεζόν και κάνει νέο ρεκόρ σε πρωτάθλημα 26 αγωνιστικών στην πρώτη χρονιά του VAR.

Παναθηναϊκός: Νέο ρεκόρ στα πέναλτι

Το πέναλτι που πήρε ο Νάγκι και εκτέλεσε εύστοχα ο Μακέντα στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα ήταν το 15ο για τους «πράσινους» τη φετινή σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός με το πέναλτι αυτό έκανε νέο ρεκόρ σε πρωτάθλημα 26 αγωνιστικών ξεπερνώντας τα 14 πέναλτι που είχε πάρει η ΑΕΚ τη σεζόν 2001-2002.

Την ίδια στιγμή ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε το δικό του ρεκόρ… ever, πιάνοντας τα 15 πέναλτι που είχε πάρει σε 34 αγωνιστικές τη σεζόν 1990-1991. Πλέον βρίσκεται ένα πέναλτι από το να ισοφαρίσει το απόλυτο ρεκόρ που ανήκει στον Ολυμπιακό από τη σεζόν 1998-1999 όταν οι ερυθρόλευκοι είχαν πάρει 16 πέναλτι σε πρωτάθλημα 34 αγωνιστικών.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.933 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά οι εκτελεστές των πέναλτι τη φετινή σεζόν

1. Μακέντα: 6/7

2. Χατζηγιοβάνης 4/6

3. Μπουζούκης 1/1

4. Μολό 1/1

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...