ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επαφές με ΑΠΟΕΛ για τον Ζαχίντ

Να διατηρήσει τον Γκίας Ζαχίντ στο δυναμικό του έχει αποφασίσει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Επαφές με ΑΠΟΕΛ για τον Ζαχίντ

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Real News» άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν ήδη κάνει μια πρώτη προσέγγιση με την διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, στον οποίο ανήκει ο Νορβηγός με πακιστανικές ρίζες μέσος μέχρι το 2021.

Τα δεδομένα της υπόθεσης είναι τόσο απλά, όσο και σύνθετα. Στην καλοκαιρινή συμφωνία των δύο ομάδων, που περιελάμβανε ετήσιο δανεισμό του ποδοσφαιριστή, μπήκε οψιόν αγοράς ύψους 1,6 εκ. ευρώ, και μάλιστα κατά μία Προφανώς το ποσό αυτό δεν είναι σε θέση να το πληρώσουν οι «πράσινοι» και κάπου εδώ δουλειά πιάνει ο Τσάβι Ρόκα.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού στις συζητήσεις που θα κάνει με τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ θα επιχειρήσει είτε να μειώσει το ποσό της ρήτρας, είτε θα προτείνει κάποιο εναλλακτικό σενάριο. Το σενάριο αυτό είναι καταβολή δόσεων προς το σύλλογο της Κύπρου, μέχρι και την οριστική κάλυψη του ποσού.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.759 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συμπαραστάτη σ’ αυτή την προσπάθεια ο Τσάβι Ρόκα έχει και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος με τη σειρά του εμφανίζεται σε δηλώσεις του ενθουσιασμένος από την Ελλάδα, την Αθήνα και τον Παναθηναϊκό. Γεγονός που τον κάνει να θέλει να παραμείνει στους «πράσινους» τα επόμενα χρόνια.

Η συγκεκριμένη υπόθεση πέρα από θετικά έχει και αρνητικά. Στα αρνητικά είναι και η πρόσληψη του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ. Ο Εβρίτης τεχνικός έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Ζαχίντ και το προσεχές καλοκαίρι που θα γίνει η αξιολόγησή του, είναι πολύ πιθανό να ζητήσει ή να απαιτήσει από τη διοίκηση του συλλόγου της Κύπρου τον επαναπατρισμό του Ζαχίντ.

Σε κάθε περίπτωση η υπόθεση του ποδοσφαιριστή μπορεί να τραβήξει αρκετά, με τον Τσάβι Ρόκα να το γνωρίζει και να προετοιμάζεται κατάλληλα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...