ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Κυρίαρχος ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα (vid)

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Κυρίαρχος ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα (vid)

Κυριακή (23/02) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον καθώς περιλαμβάνει κρίσιμες αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα, ενώ εντός των συνόρων ξεχωρίζει φυσικά το… ματς της χρονιάς ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις επιλογές τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να μαθαίνετε πρώτοι τα οπαπ live αποτελέσματα, μέσω της livescore υπηρεσίας μας. Πάμε να δούμε τι έχει ξεχωρίσει το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ για σήμερα!

Έχει προβάδισμα νίκης ο “δικέφαλος”

Θα ξεκινήσουμε προγνωστικά στοιχήματος σήμερα από το μεγάλο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Superleague, αυτό ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, το οποίο παίζει στη Novibet. Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στο -2 από τον Ολυμπιακό τη δεδομένη χρονική στιγμή, επομένως είναι αναγκασμένοι να κυνηγήσουν αποκλειστικά και μόνο τη νίκη ώστε να έχουν αυτοί το πλεονέκτημα στα playoff που θα ακολουθήσουν. Ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις για την αποτελεσματικότητά του στην Τούμπα, παραμένει αήττητος μπροστά στο κοινό του για σχεδόν δυο χρόνια και δείχνει να είναι σε θέση να πάρει ακόμη ένα εντός έδρας ντέρμπι, έχοντας φυσικά ως “όπλο” και την καυτή Τούμπα. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του κουβαλάει κούραση από το ματς της Πέμπτης κόντρα στην Άρσεναλ το οποίο έχασε τελικά με 0-1, ακολουθεί μεσοβδόμαδα η ρεβάνς και πιθανόν η σημερινή αποστολή του να του φανεί… βουνό. Πιστεύουμε πως ο ΠΑΟΚ έχει σαφές προβάδισμα νίκης σήμερα, ο άσσος σε απόδοση 2.26 έχει αξία και θα προστεθεί στις επιλογές μας.

Κάνει άλμα παραμονής η Μάλαγα

Συνεχίζουμε με Β΄ Ισπανίας και την αναμέτρηση Μάλαγα – Σανταντέρ, δυο ομάδες όπου έχουν ως βασικό στόχο την παραμονή τους στην κατηγορία. Η Μάλαγα βρίσκεται στη 16η θέση με 34 βαθμούς όντας στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη, προέρχεται από δυο σερί νίκες κόντρα σε Νουμάνθια και Κάντιθ και σήμερα υποδέχεται την ουραγό, Σανταντέρ, κι έχει “χρυσή” ευκαιρία να πάρει ένα τρίποντο που θα την απομακρύνει για τα καλά από την “κόκκινη ζώνη”. Η Σανταντέρ από την πλευρά της λογικά θα αποχαιρετήσει την κατηγορία, βρίσκεται στο -9 από τη σωτηρία της κι εκτός έδρας συναντάει πολλά προβλήματα. Ο άσσος προσφέρεται στο 1.80 και θα αποτελέσει τη δεύτερη επιλογή μας για σήμερα.

Βγάζει αντίδραση η Παρί

Ολοκληρώνουμε με Α’ Γαλλίας και το παιχνίδι ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Μπορντό. Οι Παριζιάνοι προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Ντόρτμουντ για το Champions League, είχε προηγηθεί η ισοπαλία με σκορ 4-4 στην έδρα της Αμιάν και σίγουρα δεν θέλει να παραμείνει μακριά από τις επιτυχίες για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. Έχει και τη δυναμική αλλά και τη “δίψα” για ένα ξέσπασμα σήμερα, επιλογή μας θα αποτελέσει το συνδυαστικό 1 & Over 3.5 σε απόδοση 2.00.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε το βίντεο για το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...