ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Νίκη «πράσινης» πρωτιάς!

Σπουδαία εντός έδρας νίκη πέτυχε το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού εντός έδρας κόντρα στους περσινούς πρωταθλητές της Δωδεκάνησου με 61-58.

Παναθηναϊκός: Νίκη «πράσινης» πρωτιάς!

Σπουδαία εντός έδρας νίκη πέτυχε το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού εντός έδρας κόντρα στους περσινούς πρωταθλητές της Δωδεκάνησου με 61-58.

Οι «πράσινοι» κατάφεραν και λύγισαν έναν μεγάλο αντίπαλο έχοντας τη συμπαράσταση 250 οπαδών τους που γέμισαν ασφυκτικά για ακόμα μια φορά το προπονητήριο 2 του ΟΑΚΑ.

Πλέον ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και ο επόμενος αγώνας είναι σε δύο εβδομάδες εντός έδρας με τον Μέγα Αλέξανδρο.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.582 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκαν οι αθλητές του τμήματος ξιφασκίας με αμαξίδιο του «τριφυλλιού» Βασίλης Ντούνης και Πάνος Τριανταφύλλου για τα μετάλλια τους στο παγκόσμιο κύπελλο του αγωνίσματος τους.

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα του αγώνα: 16-10, 28-25, 45-41, 61-58.

Παναθηναϊκός (Χρόνης): Μουμτζόγλου 2, Τσαουσίδης 2, Ιβάνοφ, Τριανταφύλλου 2, Μαρτσάκης 15, Νέλσον Σανζ 36, Κοντογιάννης 4, Χρονοπούλου, Φύτρος, Τουμαράς και Σπαθής.

Δωδεκάνησος (Μαρουλάκης): Γέρεμιτς 5, Χαμαντί 11, Χατζηδημητρίου 8 (2), Μακρής 26, Ομέρ 8 και Χατζηκάντης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.