ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οταν η Θύρα 4 ευχόταν στον Ολυμπιακό να κατακτήσει το πρωτάθλημα (pic)

Ήταν το 1980 όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, συνασπίστηκαν εναντίον του Άρη.

Οταν η Θύρα 4 ευχόταν στον Ολυμπιακό να κατακτήσει το πρωτάθλημα (pic)

Ήταν το 1980 όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, συνασπίστηκαν εναντίον του Άρη.

Ολυμπιακός και Άρης έπαιζαν μπαράζ στον Βόλο με έπαθλο το πρωτάθλημα της σεζόν 1979-1980, με τους ερυθρόλευκους να κερδίζουν με 2-0 και να κατακτούν τον τίτλο.

Αυτό που έμεινε στην ιστορία όμως, είναι ένα πανό στην εξέδρα των φιλάθλων του Ολυμπιακού, με την εξής επιγραφή: «Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.642 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα υπήρχε και ένα τραγούδι της εποχής που χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον από τους οπαδούς του Ολυμπιακού: «Μαρία με τα κίτρινα (σ.σ. Άρης), ποιον αγαπάς καλύτερα, ποιον αγαπάς καλύτερα, εμένα (σ.σ. Ολυμπιακό) ή τον γείτονα (σ.σ. ΠΑΟΚ)».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.