ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ (22:00, NOVASPORTS 1, LIVE PANATHINAIKOS24.GR)

Υπέρβαση στη Μαδρίτη

Ο Παναθηναϊκός δίνει ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια που έχει μπροστά του, αντιμετωπίζοντας τη Ρεάλ εκτός έδρας και χρειάζεται να ξεπεράσει τον εαυτό του και να βελτιώσει κατά πολύ την εικόνα του για να φύγει με τη νίκη.

Υπέρβαση στη Μαδρίτη

Ο Παναθηναϊκός δίνει ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια που έχει μπροστά του, αντιμετωπίζοντας τη Ρεάλ εκτός έδρας και χρειάζεται να ξεπεράσει τον εαυτό του και να βελτιώσει κατά πολύ την εικόνα του για να φύγει με τη νίκη.

Ο Ρικ Πιτίνο δεν θα έχει ξανά στην διάθεσή του τον Τζέικομπ Γουάιλι και περιμένει από την ομάδα του να τα δώσει όλα και να κάνει… υπέρβαση, απέναντι στην πανίσχυρη Ρεάλ που είναι δεύτερη με 19-6, προέρχεται από την κατάκτηση του Κυπέλλου και τέσσερις σερί νίκες στην Ευρωλίγκα, με τελευταία το εντυπωσιακό 94-65 επί της Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη. Ο Αμερικανός τεχνικός περιμένει από τους παίκτες του βελτίωση στην άμυνα και τα ριμπάουντ, αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοση.

Σίγουρα ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αλλάξει κατά πολύ την εικόνα που δείχνει το τελευταίο διάστημα αν θέλει να έχει τύχη σε μια από τις καλύτερες έδρες της Ευρώπης.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.395 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ρικ Πιτίνο δήλωσε για το παιχνίδι: «Η Ρεάλ προέρχεται από ένα καταπληκτικό παιχνίδι απέναντι στην Φενέρμπαχτσε, έστω και αν είχε εκτός δύο παίκτες – κλειδία. Παίζουν καλύτερα σε αυτές τις περιπτώσεις, επειδή οι υπόλοιποι παίκτες συσπειρώνονται και εμφανίζονται στο παρκέ σαν μία τραυματισμένη τίγρη. Πρέπει να κερδίσουμε 4 ματς για τα πλέι-οφ, αυτός είναι ο αριθμός μου. Πρέπει να παίξουμε όπως στα τρία πρώτα δεκάλεπτα με την Μπαρτσελόνα και ελπίζουμε να πιάσουμε αυτόν τον αριθμό».

Η «βασίλισσα» θα παραταχθεί λαβωμένη, καθώς σίγουρα εκτός μάχης είναι οι Άντονι Ράντολφ και Σέρχιο Γιουλ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή για τον Τζέφρι Τέιλορ.

Ο Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), ο Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία) και ο Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία) θα είναι οι διαιτητές της αναμέτρησης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...