ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Ραντεβού διοίκησης – Δώνη

Εν μέσω των όσων έχουν συμβεί με τον πατέρα του, ο Χρήστος Δώνης θα κληθεί να τα πει με τη διοίκηση για νέο συμβόλαιο.

Ραντεβού διοίκησης - Δώνη

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία προκειμένου να κλείσει το κεφάλαιο «ανανεώσεις συμβολαίων» και ο Χρήστος Δώνης θα είναι ο επόμενος που θα κληθεί να τα πει με τη διοίκηση της ομάδας.

Εν μέσω των όσων έχουν συμβεί με τον πατέρα του Γιώργο και της κόντρας που ξέσπασε με τη διοίκηση, ο εκ των αρχηγών της ομάδας αναμένεται να συναντηθεί με τους διοικούντες προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο της ανανέωσης του συμβολαίου του που τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Δώνης έχει εκφράσει την επιθυμία παραμονής του στην ομάδα, ανεξαρτήτως του τι θα γίνει με τον προπονητή, ωστόσο θέλει να ικανοποιηθεί οικονομικά και να εξαργυρώσει τις πολύ καλές φετινές του εμφανίσεις και την εξέλιξή του.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.489 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Έλληνας μέσος θεωρείται από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας τη φετινή σεζόν και ένα από τα βασικά γρανάζια και περιμένει να ακούσει την πρόταση του Παναθηναϊκού προκειμένου να αποφασίσει για το μέλλον του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.