ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Δεν γίνεται να περιμένουμε μέχρι να πεθάνει κάποιος»

Ο… θόρυβος από την επίθεση στο ταξί που επέβαιναν οι διαιτητές του Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα δεν έχει κοπάσει. Η UEBO (Ένωση Διαιτητών Euroleague) πήρε και αυτή θέση, χρησιμοποιώντας… σκληρή γλώσσα.

«Δεν γίνεται να περιμένουμε μέχρι να πεθάνει κάποιος»

Η Ένωση Διαιτητών Euroleague καταδίκασε την “εγκληματική ενέργεια” κατά των διαιτητών του Παναθηναϊκός Μπαρτσελόνα και τόνισε πως πρέπει να παρθούν τα κατάλληλα μέτρα εντός και εκτός γηπέδου, προκειμένου να μην φτάσουμε στο σημείο “να τραυματιστεί ή ακόμα χειρότερα να πεθάνει κάποιος διαιτητής”.

Η σχετική ανακοίνωση…

“Η Ένωση Διαιτητών της Euroleague καταδικάζει την επίθεση στους διαιτητές του αγώνα Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα στον αγώνα της 22ης Φεβρουαρίου 2020.

Πάλι ο Αταμάν του έφταιγε του Μπαρτζώκα – Η δήλωση εναντίον του Παναθηναϊκού και του προπονητή του
Πάλι ο Αταμάν του έφταιγε του Μπαρτζώκα – Η δήλωση εναντίον του Παναθηναϊκού και του προπονητή του 24.999 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε καμία περίπτωση μία τέτοιου είδους εγκληματική ενέργεια δεν επιτρέπεται να επαναληφθεί και αυτό που έγινε πρέπει να μας κάνει να πάρουμε μέτρα τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Δεν γίνεται να περιμένουμε να τραυματιστεί ή ακόμα χειρότερα να πεθάνει κάποιος διαιτητής. Ευτυχώς, στην Αθήνα δεν συνέβη κάτι τέτοιο.

Ελπίζουμε ότι όλοι μαζί με τους εκπροσώπους της Euroleague και τους συλλόγους θα βρούμε έναν τρόπο να εξαλείψουμε τέτοιες δράσεις, οι οποίες δεν έχουν καμία θέση στο άθλημα.

Η Ένωση Διαιτητών της Euroleague“.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.