ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Επιστρέφουν δύο – Πιθανό ντεμπούτο ο Ζαγαρίτης με Βόλο

Περισσότερες λύσεις θα έχει ενόψει της αναμέτρησης με το Βόλο ο Γιώργος Δώνης.

Παναθηναϊκός: Επιστρέφουν δύο - Πιθανό ντεμπούτο ο Ζαγαρίτης με Βόλο

Περισσότερες λύσεις σχετικά με τον καταρτισμό των αγωνιστικών πλάνων ενόψει και την τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, αναμένεται να έχει ο Γιώργος Δώνης για τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν εντός έδρας την ομάδα του Βόλου και ο προπονητής της ομάδας, μπορεί να υπολογίζει στους Μπαρτ Σένκεφελντ και Ματίας Γιόχανσον που εξέτισαν τις ποινές του λόγω καρτών.

Αντίθετα από τους δύο στη λίστα των τιμωρημένων έχει προστεθεί ο Γκιάς Ζαχίντ που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο ματς του περασμένου Σαββάτου κόντρα στον Αστέρα, ενώ γεμάτο είναι και το ιατρικό απουσιολόγιο. Συγκεκριμένα εκτός αναμέτρησης με το Βόλο έχουν τεθεί ο Ινσούα που λογικά θα προφυλαχθεί ενόψει και του μίνι πρωταθλήματος των πλέι οφ, αλλά και οι Κολοβός, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης και Αγιούμπ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 24.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πιθανότατα στην αναμέτρηση κόντρα στην θεσσαλική ομάδα να έχουμε και την πρώτη εμφάνιση στο πρωτάθλημα με την «πράσινη» φανέλα του Βασίλη Ζαγαρίτη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας να καταγράψει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής, καθώς οι δύο βασικές επιλογές του Γιώργου Δώνη θα είναι εκτός. Ο Ζαγαρίτης μάλιστα ήταν στην αποστολή που είχε πάρει μαζί του ο Δώνης για το ματς με τον Αστέρα, αλλά τέθηκε εκτός και αγωνίστηκε με την ομάδα της Κ19.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.