ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: «Ασημένιος» ο Γκελαούζος

Ο δρομέας του Παναθηναϊκού Κωνσταντίνος Γκελαούζος κέρδισε τις εντυπώσεις και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου.

Παναθηναϊκός: «Ασημένιος» ο Γκελαούζος
Ο δρομέας του Παναθηναϊκού Κωνσταντίνος Γκελαούζος κέρδισε τις εντυπώσεις και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου.
Ο σπουδαίος «πράσινος» αθλητής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο και προσπάθησε και για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου κόντρα στον Μάριο Αναγνώστου που είναι το αγώνισμα του.

Μέχρι το έκτο χιλιόμετρο ο Γκελαούζος πήγαινε μαζί με τον αντίπαλο του ωστόσο δεν μπόρεσε να τον ακολουθήσει μέχρι το τέλος καθώς ο αθλητής της Αναγέννησης Λαμίας τερμάτισε σε χρόνο 30.0 και ο ίδιος σε 30.23.

Επίσης στους άνδρες συμμετείχε και ο Κώστας Νικολάου ο οποίος κατέλαβε την 48η θέση στον αγώνα που έγινε στα Τρίκαλα. Στους Νέους (Κ23) ο Χρήστος Παπούλιας ήταν πέμπτος στα 8.000μ. ενώ ο Άγγελος Μπουρδέκας ήταν 8ος στην κατηγορία Κ16 στα 4.000μ.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.042 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...