ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σήμερα κρίνεται του Δώνη

Παναθηναϊκός και Δώνης αναμένεται να συναντηθούν σήμερα με σκοπό να συζητήσουν για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Σήμερα κρίνεται του Δώνη

Οι πράσινοι εντός της ημέρας αναμένεται να καταθέσουν πρόταση στον Χρήστο Δώνη, με σκοπό οι δύο πλευρές να επεκτείνουν τη συνεργασία τους.

Από το πράσινο στρατόπεδο φαίνεται να θέλουν να προσφέρουν καλύτερα χρήματα στον νεαρό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα απαντήσει θετικά.

Μην ξεχνάμε τι μεταφέρθηκε πριν λίγες μέρες στον Γιώργο Δώνη μέσω τρίτων, ότι δηλαδή είτε θα μείνει ο ίδιος είτε ο γιος του. Μόνο και μόνο αυτό κάνει δύσκολη την υπόθεση. Πάντως η περίπτωση του Χρήστου Δώνη δεν είναι απλή.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.399 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο παίκτης έχει κουραστεί από την παραφιλολογία περί… ευνοϊκής μεταχείρισης από πατέρα του, παρότι ειδικά φέτος έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις. Από την άλλη, ο υιός Δώνης, όπως και ο πατέρας του, έχει μεγαλώσει μέσα στην ομάδα και την αγαπά ως οπαδός της.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.