Με καθοριστική την ψήφο του Παναθηναϊκού έπεσε στο κενό η καταγγελία του Ολυμπιακού για ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Ολα όσα έγιναν στη Σούπερ Λίγκα.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποδείχθηκε καθοριστική στη σημερινή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκα, η οποία είχε ως βασικό αίτημα συζήτησης να αποβληθούν ΠΑΟΚ και Ξάνθη, έπειτα από αίτημα του Ολυμπιακού, αλλά και των ΑΕΛ και Πανιωνίου. Τελικά, το αίτημα των ερυθρόλευκων έπεσε στο κενό, αφού με ψήφους 5-4 δεν πέρασε η καταγγελία, ενώ ΑΕΚ, ΟΦΗ και Ατρόμητος ψήφισαν παραπεμφθεί το αίτημα στο διαιτητικό. Ο Αστέρας Τρίπολης απείχε από τη διαδικασία, ενώ η Λαμία είχε αποχωρήσει.

Αυτό που αποτελούσε ερωτηματικό ήταν τι στάση θα κρατήσει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» τελικά τάχθηκαν κατά του Ολυμπιακού και του αιτήματός του και τελικά αυτή η ψήφος ήταν και καθοριστική. Φυσικά, το γεγονός ότι πλέον το τριφύλλι κοντράρει και… επισήμως τους Πειραιώτες, δημιουργεί νέα δεδομένα και συνθήκες, που ίσως να παίξουν τον ρόλο τους και στη συνέχεια. Οι «πράσινοι» λένε «όχι» στον Ολυμπιακό και το αίτημα – καταγγελία των «ερυθρόλευκων» πέφτει στο κενό.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου