ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Το πλάνο θα παίξει ρόλο!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο panathinaikos24.gr για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και τις πιθανότητες παραμονής του Γιώργου Δώνη τη νέα χρονιά.

Το πλάνο θα παίξει ρόλο!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο panathinaikos24.gr για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και τις πιθανότητες παραμονής του Γιώργου Δώνη τη νέα χρονιά.

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει τον δεύτερο γύρο με καλή συγκομιδή, πολύ καλύτερη από τον αντίστοιχο πρώτο και με δύο ήττες από ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Η δεύτερη άδικη, αφού δεν του δόθηκαν δύο πέναλτι. Η ομάδα πήρε επτά νίκες και είχε και τρεις ισοπαλίες και αναμένεται να κάνει και την όγδοη νίκη την Κυριακή απέναντι στον Βόλο στο ΟΑΚΑ.

Με το υπάρχον ρόστερ η ομάδα τερματίζει και στην θέση, που θα έπρεπε. Στην τέταρτη θέση . Το να περάσει την ΑΕΚ θα ήταν υπέρβαση. Και εκτός αυτού εκτός από την βελτίωση, που υπάρχει σε παίκτες, υπάρχει βελτίωση και στην ομάδα. Ο κόσμος ξαναγύρισε στο γήπεδο και το είδαμε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και εκεί, που όλα φαινόντουσαν ήρεμα ήρθε αυτή η διαφωνία της προηγούμενης εβδομάδας μεταξύ Αλαφούζου, Δώνη, που έφερε την ένταση των προηγούμενων ημερών.

Με την παρέμβαση του Ρόκα και των συνεργατών του Αλαφούζου έχουν γίνει βήματα, για την εκτόνωση της κρίσης και αναμένεται να γίνει και ένα ραντεβού με την συμμετοχή των Αλαφούζου, Ρόκα και Δώνη. Μέχρι το καλοκαίρι ο Δώνης θα παραμείνει στην ομάδα, από κει και πέρα φαίνεται, ότι είναι δύσκολο. Αυτή την στιγμή φαίνεται απίθανο, αλλά ποτέ μην λές ποτέ. Όλα αλλάζουν.
Εγώ για τη νέα χρονιά, δεν πιστεύω, ότι θα παίξει ρόλο η τελευταία διαφωνία Αλαφούζου, Δώνη. Το πιο σημαντικό ρόλο για την παραμονή του Δώνη θα παίξει το πλάνο για τη νέα χρονιά. Το τι έχει στο μυαλό του ο Αλαφούζος για τη νέα χρονιά και αν θα τηρηθεί, αυτό που είχε συμφωνηθεί, όταν είχαν έρθει Δώνης, Νταμπίζας το καλοκαίρι του 2018, ότι δηλαδή την τρίτη χρονιά η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική, για το πρωτάθλημα.
Εκεί θα κριθεί, αν ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει με τον Δώνη ή όχι. Αυτή την στιγμή δεν προκύπτει, ότι η ομάδα θα αλλάξει επίπεδο τη νέα χρονιά, αλλά ο Αλαφούζος αλλάζει εύκολα αποφάσεις και κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει τι σκέφτεται για του χρόνου. Διότι αυτά, που ζήτησε να μεταφερθούν στον Δώνη από τον ίδιο δεν νομίζω, ότι τα εννοούσε, απλά ήταν ενοχλημένος και ήθελε να προκαλέσει την αντίδραση του προπονητή με λάθος τρόπο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.