ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Αυτό ήταν το πραγματικό όνομα του Κώστα Βουτσά

Μια πραγματικά περίεργη ιστορία κρύβεται πίσω από το πραγματικό όνομα του Κώστα Βουτσά, ο οποίος έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης (26/2).

Αυτό ήταν το πραγματικό όνομα του Κώστα Βουτσά

Μια πραγματικά περίεργη ιστορία κρύβεται πίσω από το πραγματικό όνομα του Κώστα Βουτσά, ο οποίος έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης (26/2).

Έφυγε από τη ζωή στις 02:20 τα ξημερώματα ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, σκορπίζοντας θλίψη σε όλη την Ελλάδα που τον αγάπησε μέσα από τις ταινίες και τη λαμπερή του προσωπικότητα.

Το πραγματικό επίθετο του εκλιπόντος ήταν Σαββόπουλος, ένας παραγωγός του είχε πει να το αλλάξει και να το κάνει Βέσελης, εκείνος δεν ήθελε να το αλλάξει και κράτησε το επίθετο του παππού του που είχε το παρατσούκλι Βουτσάς, γιατί έφτιαχνε βαρέλια που τότε λέγονταν «βουτσιά».

Ο Κώστας Βουτσάς έβαλε τη σφραγίδα του σε κωμωδίες, οι οποίες απέκτησαν διαχρονική αξία και προβάλλονται αδιάλειπτα από την μικρή οθόνη. Συνολικά, είχε γυρίσει περίπου 70 ταινίες.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 58.636 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Φίνος Φιλμ ήταν για εκείνον το πολυτιμότερο κεφάλαιο της καριέρας του, αφού γύρισε μαζί της 30 ταινίες – τις περισσότερες που γύρισε ηθοποιός σε πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Παρά την πτώση του κινηματογράφου, από τις αρχές της δεκαετίας του ’70 και μετά, συνέχισε τις κινηματογραφικές εμφανίσεις του, παράλληλα με τις θεατρικές και τηλεοπτικές του συμμετοχές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...