ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Λέσβος: Πολίτες με όπλα εναντίον αστυνομικών – Χάος αυτή την ώρα

Εχουν τραυματιστεί αστυνομικοί - Ανεξέλεγκτη η κατάσταση

Λέσβος: Πολίτες με όπλα εναντίον αστυνομικών - Χάος αυτή την ώρα

Εχουν τραυματιστεί αστυνομικοί – Ανεξέλεγκτη η κατάσταση

Ταμπουρωμένες στο στρατόπεδο Κυριαζή στη Λέσβο βρίσκονται αυτή την ώρα έξι διμοιρίες των ΜΑΤ, οι οποίες δέχονται πυροβολισμούς από κατοίκους της Λέσβου που κρατούν καραμπίνες.

Το κλίμα είναι πολεμικό, με τους αστυνομικούς να περιμένουν ενισχύσεις για να μπορέσουν να ελέγξουν τις οργανωμένες ένοπλες ομάδες. Η κατάσταση έχει πλέον ξεφύγει από κάθε έλεγχο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, καθώς οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. δέχονται πλέον επιθέσεις με όπλα.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 10.950 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη θέση όπου θα κατασκευαζόταν το νέο κέντρο δύο αστυνομικοί δέχτηκαν νωρίτερα πυροβολισμούς με καραμπίνες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν στα πόδια από σκάγια και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Επίσης, μία κλούβα των ΜΑΤ «γαζώθηκε» από καραμπίνες, με τους αστυνομικούς να αναγκάζονται να εγκαταλείψουν άρον άρον το σημείο για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Και σαν να μην έφταναν αυτά, στις 18.30 οργανωμένη ομάδα ατόμων εισέβαλε σε δεύτερο ξενοδοχείο στο Δήμο Γέρα, όπου διαμένουν αστυνομικοί από την Αθήνα. Οι κάτοικοι εισέβαλαν στα δωμάτια, πήραν τα προσωπικά αντικείμενα των αστυνομικών, τα πέταξαν έξω και τα έκαψαν.

Λίγο νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος, ζήτησε από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. να αποσυρθούν άμεσα οι διμοιρίες ΜΑΤ και ΥΜΕΤ από Μυτιλήνη και Χίο.

Οι συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. διαμαρτυρήθηκαν έντονα για όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ώρες εναντίον των συναδέλφων τους, με αποκορύφωμα –όπως λένε- την εισβολή κατοίκων της Χίου στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν άντρες της ΥΜΕΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.