ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύσκολα τα πράγματα για Ζαχίντ – Τα δεδομένα της υπόθεσης

Μόνο εύκολη δεν είναι η περίπτωση του και σύντομα σχετικά πρέπει να αποφασιστεί τι θα γίνει.

Δύσκολα τα πράγματα για Ζαχίντ - Τα δεδομένα της υπόθεσης

Ο Γκίας Ζαχίντ ήρθε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι με σκοπό να δώσει το κάτι παραπάνω στο κέντρο και να τροφοδοτήσει την πράσινη επίθεση.

Μετά από περίπου 6 μήνες η παρουσία του στην πράσινη ενδεκάδα είναι απαραίτητη, τόσο στο κομμάτι της δημιουργίας όσο και στο κομμάτι του σκοραρίσματος.

Ο Ζαχίντ έχει αγωνιστεί 25 φορές με την πράσινη φανέλα και έχει πετύχει 4 γκολ και έχει μοιράσει 5 ασίστ.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.963 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πράσινοι έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τον παίκτη, αλλά τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Η ρήτρα του ποδοσφαιριστή είναι στα 1,6 εκατ. ευρώ, ποσό απαγορευτικό για τον Παναθηναϊκό των τελευταίων χρόνων.

Φυσικά ρόλο στην παραμονή του θα παίξει και η θέληση του να μείνει, βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να πείσει τον ΑΠΟΕΛ να ρίξει την ρήτρα.

Ο χρόνος και η ιστορία θα δείξουν…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.