ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Κομμάτι της ιστορίας μας ο Παναθηναϊκός»

Για τη συνεργασία της Kappa με τον Παναθηναϊκό και το πως βλέπει η αθλητική εταιρεία το «τριφύλλι», μίλησε ο Εμανουέλε Οστίνι.

«Κομμάτι της ιστορίας μας ο Παναθηναϊκός»

Ο ισχυρός άνδρας της αθλητικής εταιρείας ενδύσεως, μιλώντας στην ιστοσελίδα 90min.comαναφέρθηκε στο επίπεδο που βρίσκεται σήμερα η Kappa, τον ανταγωνισμό από ομίλους κολοσσούς στο συγκεκριμένο τομέα, ενώ σχετικά με τη σύναψη συνεργασίας με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τόνισε πως για την Kappa, το «τριφύλλι» παραμένει κορυφαίο brand.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Ποια είναι η πιο χαρακτηριστική φανέλα της Κappa;

«Για εμένα είναι η Kombat 2000(αυτή που φορούσε η Εθνική Ιταλίας στο Euro 2000). Είδαμε πως την προηγούμενη εβδομάδα την φόρεσε η Μονακό μετά από είκοσι ολόκληρα χρόνια. Μετά από τόσο καιρό και παραμένει μια τέλεια φανέλα ποδοσφαίρου».

Ποια πιστεύεις θα είναι η επόμενη καινοτομία στην ποδοσφαιρική τεχνολογία και στην Kappa;

«Δουλεύουμε αρκετά. Πριν τρία χρόνια η Νάπολι χρησιμοποίησε την «Kombat Skin» τεχνολογία, όπως και η εθνική ομάδα της Μπουρκίνα Φάσο. Προσπαθούμε συνεχώς να το βελτιώνουμε. Δεν είναι εύκολο, κάθε χρόνο αλλάζουν οι κανόνες. Από κει και πέρα είμαι χαρούμενος που πήραμε την Μονακό από την Γαλλία, την Μπέιτς από την Ισπανία και τον Παναθηναϊκό από την Ελλάδα που είναι η νέα ομάδα που αποτελεί κομμάτι της ιστορίας μας».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.904 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είσαι από το Τορίνο, θα ήθελες μια μέρα να σχεδιάσεις ξανά την φανέλα της;

«Πέρασα οκτώ, εννιά χρόνια της ζωής μου με την Γιουβέντους. Θυμάμαι στο πρώτο ραντεβού ήμουν 21 ετών, είχαμε και την Μπαρτσελόνα τότε. Άρα ξόδεψα αρκετό χρόνο για την Γιουβέντους. Αυτή την στιγμή, όμως, είναι σε άλλο επίπεδο η ομάδα. Οι δύο βασικοί ανταγωνιστές μας, Nike και Adidas, είναι σε άλλο επίπεδο και αυτοί. Δουλεύουμε καθημερινά για να τους φτάσουμε. Είμαστε χαρούμενοι, καθώς είμαστε πέμπτοι ή έκτοι στον κόσμο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.