ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ NOVA

Δώνης: «Δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα του απολογισμού»

Για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, τα νέα παιδιά που θα πάρουν εμπειρίες αλλά και για τις εκκρεμότητες που υπάρχουν σχετικά με τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Γιώργος Δώνης.

Δώνης: «Δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα του απολογισμού»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στη Nova:

Για τα αγωνιστικά: «Έχουμε αρκετές επιστροφές, ωστόσο υπάρχουν και κάποια προβλήματα με Ινσούα, Αγιούμπ, Δώνη και κάποιους ακόμη. Θα περιμένουμε μέχρι τα πλέι οφ. Μας δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια νέα παιδιά και να δείξουν τον βαθμό ετοιμότητας τους. Μέχρι το τέλος μπορούμε να δούμε ποιοι έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν.

Στις ελληνικές ομάδες δεν είναι εύκολο να μπουν νεαροί Έλληνες, αλλά η εξέλιξη και η σταθερότητα στις συμμετοχές τους είναι πολύ σημαντικό. Όλα εξαρτώνται από την δουλειά που κάνει κάθε ποδοσφαιριστής. Όσοι είναι στο δικό μας ρόστερ έχουν μεγάλη εξέλιξη γιατί δουλεύουμε στις αδυναμίες τους. Στο τέλος βλέπουμε που πετύχαμε και που όχι, ώστε να δούμε τον καθένα ξεχωριστά να ολοκληρώνεται ως προσωπικότητα».

Για τους νέους που θα ήθελε να έχει μαζί του τη νέα χρονιά: «Θα γίνει η κατάλληλη αξιολόγηση για όλους με στόχο την καλύτερη εικόνα της ομάδας. Στο μυαλό μου και όλων όσων εμπλέκονται στο αγωνιστικό, ξέρουμε ότι έχουμε πολλά ανοιχτά θέματα και καλούμαστε να λάβουμε κάποιες αποφάσεις. Είναι πολλά ζητήματα που παραμένουν σε εκκρεμότητα, όπως για παράδειγμα τα συμβόλαια του Δώνη, του Αποστολάκη του Ινσούα, αλλά και κάποιων δανεικών. Πρέπει να τα δούμε ξεχωριστά».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 78.987 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον απολογισμό με το τέλος της σεζόν: «Δεν είναι η κατάλληλη ώρα να κάνουμε απολογισμό γιατί έχουμε μπροστά μας ακόμη 11 παιχνίδια. Τα 10 απ΄ αυτά είναι σημαντικά».

Για τον αγώνα με τον Βόλο και αν τον φοβάται: «Υπάρχει κίνδυνος, γιατί τώρα στις τελευταίες αγωνιστικές υπάρχει έλλειψη κινήτρου. Το μυαλό μπαίνει σε μία… παύση. Με τα νέα παιδιά στην ομάδα και κάποιες επιστροφές νομίζω ότι θα πάμε καλά. Ίσως κάνω αλλαγές σε κάποια σημεία. Για παράδειγμα την χρησιμοποίηση του Βαγιαννίδη ως εξτρέμ.

Πολύ πιθανό να δώσω ευκαιρίες σε κάποιους, ενώ κάποιοι άλλοι ενδέχεται να πάρουν τις ευκαιρίες τους στα πλέι οφ. Δεν θα κάνουμε μεγάλες αλλαγές τώρα. Θα περιοριστούμε σε λίγες διαφοροποιήσεις, ώστε να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί. Ο Βόλος άλλαξε προπονητή, διαθέτει καλό έμψυχο υλικό κυρίως από το κέντρο και μπροστά, και γενικά έκανε καλή πορεία στο πρωτάθλημα μένοντας κοντά στην εξάδα. Με σοβαρότητα και συγκέντρωση μπορούμε να ανταποκριθούμε».

Για τον Ινσούα και τους άλλους τραυματίες: «Ο Ινσούα θα αρχίσει να προπονείται από την επόμενη εβδομάδα. Σε δύο εβδομάδες υπολογίζουμε να τον έχουμε κοντά μας. Για τον Αγιούμπ δεν γνωρίζουμε ακόμη τίποτα. Όλα θα κριθούν τις επόμενες ημέρες. Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε».

Για τον Καρλίτος: «Θέλω να του δώσω λεπτά συμμετοχής με την διεξαγωγή κάποιων φιλικών. Το θετικό είναι ότι του αρέσει εδώ. Έχει γίνει μέλος της ομάδας, αλλά όταν αρχίσει η προετοιμασία θα αισθάνεται σαν παλιός».

Για τον Κόναν: «Από την προετοιμασία φάνηκε ότι έχει καλά τελειώματα. Από τον Λεβαδειακό που είχε ελάχιστο χρόνο δεν γύρισε καλύτερος. Κάποια άλλα παιδιά έχουν προτεραιότητα, αλλά πρέπει να δουλέψει και δεν θα κλείσω τα μάτια εφόσον δω ότι υπάρχει εξέλιξη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...