ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Στάσιμος» ποδοσφαιρικά ο Κόναν

Καμία βελτίωση δεν είχε ο Κόναν, το διάστημα που αγωνίστηκε ως δανεικός στο Λεβαδειακό.

Παναθηναϊκός: «Στάσιμος» ποδοσφαιρικά ο Κόναν

Μια περίπτωση που έχει μείνει στάσιμος στην περαιτέρω εξέλιξή του είναι ο Κόναν για τον Παναθηναϊκό.

Τι και αν ο Κρίστιαν Άντερσον Κόναν εξέπληξε πολλούς στο «τριφύλλι» εκεί γύρω στον Αύγουστο με το γκολ ειδικά απέναντι στη Γαλατασαράι ο Γιώργος Δώνης αποφάσισε να τον βάλει στη λίστα με τους υπό δανεισμό ποδοσφαιριστές.

Έτσι στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, αποφασίστηκε να δοθεί με την μορφή δανεισμού στην ομάδα του Λεβαδειακού που θα συμμετείχε στο απαιτητικό, αλλά και σκληρό πρωτάθλημα της Superleague 2, με σκοπό να πάρει παιχνίδια και να εξελιχθεί, καθώς στο «τριφύλλι» πίστευαν πως έχουν στα χέρια τους μια περίπτωση ποδοσφαιριστή «διαμάντι».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 27.986 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο ο παίκτης επέστρεψε στο «τριφύλλι» αν και δεν είχε τις ευκαιρίες που έπρεπε στην ομάδα του Λεβαδειακού, με τον Γιώργο Δώνη να μη βλέπει την παραμικρή εξέλιξη. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος ο προπονητής του Παναθηναϊκού στη Nova, ο Κόναν δεν επέστρεψε καλύτερος από το Λεβαδειακό, αλλά παραμένει επιφυλακτικός μαζί του και θα έχει στραμμένη την προσοχή πάνω του.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Από την προετοιμασία φάνηκε ότι έχει καλά τελειώματα. Από τον Λεβαδειακό που είχε ελάχιστο χρόνο δεν γύρισε καλύτερος. Κάποια άλλα παιδιά έχουν προτεραιότητα, αλλά πρέπει να δουλέψει και δεν θα κλείσω τα μάτια εφόσον δω ότι υπάρχει εξέλιξη», μένει να δούμε τι θα αποφασίσει ο Δώνης και αν ο ποδοσφαιριστής δείξει πράγματα, τότε θα πάρει τις ευκαιρίες που του αναλογούν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.