ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τότε κάνει το ντεμπούτο του ο Καρλίτος

Έγινε γνωστό το πότε ο Καρλίτος θα κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Τότε κάνει το ντεμπούτο του ο Καρλίτος

Ο Δώνης από χθες ενημέρωσε, μέσα από τη συνέντευξη που έκανε στην NOVA, ότι ο Καρλίτος θα κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, σε φιλικό τουρνουά, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σύντομα.

Το τριφύλλι λοιπόν βρίσκεται σε συζητήσεις, ώστε να λάβει μέρος σ΄ ένα τουρνουά στην Κύπρο, το οποίο διοργανώνει η ομάδα της Πάφου. Στο τουρνουά αυτό ενδεχομένως να συμμετάσχει και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Έτσι ο Καρλίτος θα κάνει σ΄ αυτά τα ματς το ανεπίσημο ντεμπούτο του, κατά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων στις 26 και 27 Μαρτίου.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 13.462 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι ο Καρλίτος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής μέχρι το τέλος της σεζόν, μιας και έχει αγωνιστεί ήδη σε δύο συλλόγους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.