ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ουάιλι: «Έκανα ένα βήμα μπροστά, σε κάθε ευκαιρία μου αρέσει να σουτάρω»

Για την προσωπική του απόδοση κόντρα στη Λάρισα μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Τζέικομπ Ουάιλι.

Ουάιλι: «Έκανα ένα βήμα μπροστά, σε κάθε ευκαιρία μου αρέσει να σουτάρω»

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα της Λάρισας 121-78 με τον Τζέικομπ Ουάιλι να έχει αρκετά λεπτά συμμετοχής μετά τον τραυματισμό που είχε και αρκετά καλή απόδοση.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης ο Αμερικανός φόργουορντ, αναφέρθηκε στην ατομική του απόδοση λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

«Κάθε φορά που έχω την ευκαιρία βγάζω το παιχνίδι μου. Σουτάρω με πρόσωπο, απλά σε κάποιες περιπτώσεις δεν μου είχε δοθεί η ευκαιρία. Ήθελα να κάνω ένα βήμα μπροστά για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.930 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.