ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Χωρίς Χατζηθεοδωρίδη και Καμπετσή – Μέσα ο Ζαγαρίτης (Pic)

Χωρίς τον ανέτοιμο Ηλία Χατζηθεοδωρίδη θ' αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με τον Βόλο, εκτός αποστολής και ο Αργύρης Καμπετσής με πρόβλημα τραυματισμού.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Χατζηθεοδωρίδη και Καμπετσή - Μέσα ο Ζαγαρίτης (Pic)

Ο νεαρός αριστεροπόδαρος μπακ-χαφ κρίθηκε ανέτοιμος και αποκλείστηκε από την αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος απέναντι στο Βόλο.

Εκτός έμειναν και οι οι τιμωρημένοι Δώνης και Ζαχίντ αλλά και οι τραυματίες Κολοβέτσιος, Κολοβός, Ινσούα και Αγιούμπ. Πρόβλημα προέκυψε και με τον νεαρό επιθετικό της ομάδας Αργύρη Καμπετσή που ένιωσε ενοχλήσεις στον ραπτικό μυ και έμεινε επίσης εκτός αποστολής.

Αναλυτικά στην αποστολή για το ματς με την ομάδα του Βόλου: βρίσκονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Αποστολάκης, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Κουρμπέλης, Νάγκι, Ανουάρ, Νούνες, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος, Βαγιαννίδης.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.476 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.