ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΒΟΛΟΣ (19:00 - NS3, PANATHINAIKOS24.GR)

Για τη νίκη πριν από τα πλέι οφ – Δίνει ευκαιρίες ο Δώνης

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Βόλο (19:00, Novasports 3, panathinaikos24.gr) για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου και θέλει να ολοκληρώσει με νίκες πριν από τις μεγάλες μάχες των πλέι οφ.

Για τη νίκη πριν από τα πλέι οφ - Δίνει ευκαιρίες ο Δώνης

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Βόλο (19:00, Novasports 3, panathinaikos24.gr) για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου και θέλει να ολοκληρώσει με νίκες πριν από τις μεγάλες μάχες των πλέι οφ.

Οι «πράσινοι» ψάχνουν επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα μετά την ισοπαλία στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Μπορεί το ματς να δείχνει αδιάφορο, αλλά ο Γιώργος Δώνης έχει ζητήσει σοβαρότητα από τους παίκτες του και το τρίποντο, προκειμένου η ομάδα να κλείσει θετικά την κανονική περίοδο και να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα πλέι οφ.

Ο Έλληνας τεχνικός, μάλιστα, αναμένεται να δώσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια είναι πιθανό να καθίσει ο Ξενόπουλος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γιόχανσον, Νούνες, Σένκεφελντ και Ζαγαρίτη.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.335 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα βρεθούν ο Ανουάρ και ο Κουρμπέλης, με τον Αλεξανδρόπουλο να διεκδικεί θέση, ενώ στα πλάγια θα δούμε τους Χατζηγιοβάνη και Νάγκι. Ως «δεκάρι» θα παίξει ο Μπουζούκης και στην κορυφή της επίθεσης ο Μακέντα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Διούδης, Χριστογεώργος, Χατζηγιοβάνης, Αποστολάκης, Μπεκ, Περέα, Πούγγουρας και Βαγιαννίδης.

Εκτός έμειναν οι Ινσούα, Κολοβέτσιος, Αγιούμπ και Κολοβός, ενώ πρόβλημα προέκυψε με τον Καμπετσή. Δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Ζαχίντ και Χρήστος Δώνης, αλλά και ο Χατζηθεοδωρίδης που έχασε αρκετές προπονήσεις λόγω τραυματισμού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.