ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Το «θέμα» Μακέντα, ο Καρλίτος που… ζεσταίνεται και η περίπτωση Μπεργκ

Ο Παναθηναϊκός εκτός από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, τρέχει και τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και το θέμα του επιθετικού είναι από τις προτεραιότητες της ομάδας.

Το «θέμα» Μακέντα, ο Καρλίτος που... ζεσταίνεται και η περίπτωση Μπεργκ

Ο Παναθηναϊκός εκτός από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, τρέχει και τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και το θέμα του επιθετικού είναι από τις προτεραιότητες της ομάδας.

Ήδη, εδώ και λίγο καιρό έχει αποκτηθεί από το «τριφύλλι» ο Καρλίτος, ο οποίος… ζεσταίνεται και από το καλοκαίρι θα είναι διαθέσιμος ενόψει της νέας σεζόν. Ο Ισπανός φορ έχει υπογράψει συμβόλαιο 3,5 ετών με την ομάδα και καταλαβαίνει κανείς ότι άπαντες με πρώτο και καλύτερο τον Τσάβι Ρόκα, τον  άνθρωπο που πέτυχε το deal, πιστεύουν πολύ στις δυνατότητές του και την ποιότητα που διαθέτει. Είναι δεδομένο ότι ο Καρλίτος θα αποτελέσει έναν από τους πρωταγωνιστές στον Παναθηναϊκό της επόμενης μέρας.

Φυσικά, για τη θέση αυτή υπάρχει και ο Κίκο Μακέντα. Ο δεύτερος σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τον Παναθηναϊκό, αλλά τίποτε δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Αν έρθει μια πρόταση στην ομάδα στα οικονομικά δεδομένα που έχουν θέσει οι άνθρωποί της για τον Ιταλό, τότε η πώλησή του είναι πιθανή. Ποια είναι τα δεδομένα; Ένα ποσό πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ. Με αυτά τα χρήματα ο Μακέντα πωλείται και ήδη το… μήνυμα έχει σταλεί σε επίδοξους μνηστήρες που παρακολουθούν εδώ και καιρό τον φορ του Παναθηναϊκού. Για να το θέσουμε καλύτερα: Ο Μακέντα δε βγαίνει στο… σφυρί, ούτε οι «πράσινοι» του βάζουν πωλητήριο. Είναι θετικοί, όμως, στο να τον παραχωρήσουν με ένα ποσό κοντά σε αυτό που γράψαμε παραπάνω.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 17.055 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ είναι πάντα «ζεστή». Ο Σουηδός ολοκληρώνει το καλοκαίρι το συμβόλαιό του με την Κράσνονταρ και είναι δεδομένο ότι θα κάνει συζητήσεις με το «τριφύλλι».

Άλλωστε, ο ίδιος το ψάχνει για μια πιθανή επιστροφή και κανείς δεν ξεχνάει ότι το καλοκαίρι έριξε πόρτα στον Ολυμπιακού, λόγω του πράσινου παρελθόντος του. Και δεν το έκανε μόνο στους Πειραιώτες, αλλά και σε άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα που πήγε να τον αποκτήσει. Η περίπτωσή του θα πέσει στο τραπέζι. Αυτό είναι δεδομένο. Το τι θα συμβεί, θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες. Ο Σουηδός φέτος με την Κράσνονταρ έχει 22 συμμετοχές και 5 γκολ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.