ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παναθηναϊκός: Για το εύκολο «τρίποντο» κόντρα στην Ελπίδα Αμπελοκήπων

Την Ελπίδα Αμπελοκήπων υποδέχεται η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volleyleague.

Παναθηναϊκός: Για το εύκολο «τρίποντο» κόντρα στην Ελπίδα Αμπελοκήπων

Η «πράσινη» αναμέτρηση της Volley League μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Α.Σ.Ελπίς Αμπελοκήπων είναι η προτελευταία αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής στη Volley League. (15η αγωνιστική, 1/3, 15.30, Live Streaming volleyleague.gr, Διαιτητές: Κυριοπούλου, Μενεσλής).

Τέσσερις στροφές πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου και ενόψει των εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (16η) και τον ΠΑΟΚ (18η) ο Παναθηναϊκός θέλει πάση θυσία το τρίποντο ώστε να διεκδικήσει μέχρι το τέλος την 2η θέση στην κανονική περίοδο που οδηγεί απ΄ευθείας στα ημιτελικά.

Ο Παναθηναϊκός είχε μία εβδομάδα ανασυγκρότησης μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ αλλά και την ήττα από την Κηφισιά στο γυμναστήριο του Αγίου Θωμά. Οι πράσινοι είναι έτοιμοι και η μόνη αμφίβολη συμμετοχή είναι ο Βραζιλιάνος Ρανγκέλ.

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.472 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων είπε: «Μας μένουν τέσσερις αγώνες για την κανονική περίοδο. Δύο με Ελπίδα και Παμβοχαϊκό στην έδρα μας και εκτός έδρας με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Θέλουμε την 2η θέση και θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος όμως για να γίνει αυτό πρέπει να νικήσουμε τα ματς στην έδρας μας».

Η Ελπίδα Αμπελοκήπων προέρχεται από τη νίκη επί του ΟΦΗ και τα παίζει όλα για όλα προκειμένου να προσπεράσει τον ΟΦΗ στην 8η θέση ώστε να έχει πλεονέκτημα έδρας στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στα πλέι άουτ καθώς όλα δείχνουν πως θα βρεθούν αντίπαλοι για την παραμονή στην κατηγορία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.