ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Ο λόγος που ο Παππάς έμεινε εκτός από το ματς με τη Λάρισα

Εκτός αποστολής έμεινε ο Νίκος Παππάς από την αναμέτρηση με τη Λάρισα, μετά από απόφαση του Ρικ Πιτίνο.

Παναθηναϊκός: Ο λόγος που ο Παππάς έμεινε εκτός από το ματς με τη Λάρισα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε το Σάββατο το απόγευμα τη Λάρισα στο κλειστό του ΟΑΚΑ και επικράτησε εύκολα 121-78.

Οι «πράσινοι» δεν συμπλήρωσαν δωδεκάδα, καθώς εκτός αγώνα έμεινε ο Νίκος Παππάς. Συγκεκριμένα μετά από απόφαση του Ρικ Πιτίνο ο Έλληνας γκαρντ δεν αγωνίστηκε και είδε το ματς με «πολιτικά».

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Παππάς δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, αλλά τέθηκε εκτός μετά από προσωπική απόφαση του προπονητή των «πρασίνων». Ο Αμερικανός τεχνικός στις τελευταίες προπονήσεις δεν είδε αυτά που ήθελε από τον παίκτη του, με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του από την αναμέτρηση κόντρα στη Θεσσαλική ομάδα.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.584 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, θέλησε να στείλει και ένα μήνυμα προς την υπόλοιπη ομάδα, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωση για τον Παναθηναϊκό, με τη συνέχεια ειδικά στην Ευρωλίγκα να περιλαμβάνει δύσκολα ματς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.