ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Έκτακτη σύγκληση του ΚΥΣΕΑ στο Μαξίμου για το μεταναστευτικό

Την έκτακτη σύγκληση του ΚΥΣΕΑ το απόγευμα της Κυριακής ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Έκτακτη σύγκληση του ΚΥΣΕΑ στο Μαξίμου για το μεταναστευτικό

Ειδικότερα, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, «σήμερα στις 18:00 συγκαλείται στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ)».

Η έκτακτη σύγκληση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας, έρχεται καθώς η κατάσταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο με τους πρόσφυγες και μετανάστες που προσπαθούν να σύνορα παραμένει εκρηκτική. Υπενθυμίζεται ότι από τις έξι το πρωί χθες, μέχρι και σήμερα, έγιναν ακόμα 73 συλλήψεις και σχηματίστηκαν δικογραφίες.

Ο στρατός καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας τοποθέτησε τεχνητά εμπόδια και πινακίδες. Στις 2.00 π.μ καταγράφηκε μία μαζική κίνηση από πολυπληθή ομάδα νέων μεταναστών, που προσπάθησαν να εισέλθουν από το Δάσος Καστανεών που δεν υπάρχει φράκτης, παρότι βρίσκεται πολύ κοντά στη μεθοριακή διάβαση.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.657 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον Έβρο βρίσκονται από το πρωί ο Υπουργός Εθνικής Αμυνας Ν. Παναγιωτόπουλος και ο Υφυπουργός Αλκ. Στεφανής. Στην περιοχή έχουν σταλεί τεθωρακισμένα και 1.000 αξιωματικοί των Ειδικών Δυνάμεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ΣΚΑΪ, για τις 66 συλλήψεις που είχαν προηγηθεί, ακολουθήθηκε η διαδικασία του αυτόφωρου οδηγώντας σε ισάριθμες καταδίκες φυλάκισης χωρίς αναστολή.

Πηγή: lifo.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.