ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παναθηναϊκός - Βόλος 4-1

«Πράσινο» πάρτι στο ΟΑΚΑ και τεσσάρα στον Βόλο!

Με ωραίο ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός πήρε εύκολη νίκη (4-1) απέναντι στον αδύναμο Βόλο και τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Δύο γκολ ο Μακέντα (45+1' και 68) και από ένα Νάγκι (2') και Χατζηγιοβάνης (76'). Το γκολ για το Βόλο ο Γέντρισεκ (53').

«Πράσινο» πάρτι στο ΟΑΚΑ και τεσσάρα στον Βόλο!

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε μία εύκολη νίκη επί του Βόλου με 4-1 και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της ΑΕΚ από τον Πανιώνιο μείωσε στους 7 βαθμούς από την 3η στη βαθμολογία Ένωση.

Το ματς

Οι πράσινοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και μάλιστα μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα έκαναν το 1-0. Ο Μπουζούκης έκανε μία εκπληκτική πάσα, ο Νάγκι πέρασε και τον Γκαραβέλη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Παναθηναϊκός συνέχιζε να πιέζει και μάλιστα στο 13ο λεπτό ο Κανταμούρο έκοψε τελευταία στιγμή τον Ανουάρ. Μόλις ένα λεπτό αργότερα ο Μακέντα έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Βόλου, με τον Γκαραβέλη να κόβει την μπάλα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 25.275 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τριφύλλι απειλούσε συνεχώς αλλά δεν μπορούσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Βόλου. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Μακέντα με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Πούγγουρα να βγαίνει και στη θέση του να μπαίνει ο Νούνες. Μάλιστα στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης ο Βόλος σκόραρε με γκολάρσ του Γέντρισεκ.

Στο 61ο λεπτό του αγώνα ο Ξενόπουλος έκανε μία απίθανη επέμβαση στο… γάμα της εστίας σε σουτ του Τόρες.

Μόλις δύο λεπτά αργότερα ο Βόλος έμεινε με 10, μιας και ο Γκουαροτσένα δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα μόλις μέσα σε λίγα λεπτά. Στο 68΄του αγώνα ο Μακέντα πέτυχε με ωραίο τελείωμα έκανε το 3-1. Μόλις 8 λεπτά αργότερα ο Χατζηγιοβάνης έκανε το 4-1 και έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.

Τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ήταν διαδικαστικά, με τον Βόλο να σκοράρει στο 89′ με τον Τόρες αλλά το γκολ να μην μετράει ορθώς, καθώς ήταν οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης και το 4-1 να διατηρείται μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Βάτσιου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (4-2-3-1): Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας (46’ Νούνες), Ζαγαρίτης, Ανουάρ, Κουρμπέλης (77’ Μπεκ), Νάγκι (77’ Περέα), Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα.

Βόλος (4-2-3-1): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Κανταμούρο, Δημόπουλος, Φεράρι, Μαξ, Λύρατζης (46’ Μπαλογιάννης), Μουνίθ, Γκουαροτσένα, Ζοάο (60’ Τόρες), Γέντρισεκ (75’ Κάσες).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.