ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Οι αριθμοί που δείχνουν πρόοδο και ο στόχος στα πλέι οφ

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την κανονική σεζόν στη Σούπερ Λίγκα και πλέον οι στόχοι του στα πλέι οφ είναι ξεκάθαροι.

Παναθηναϊκός: Οι αριθμοί που δείχνουν πρόοδο και ο στόχος στα πλέι οφ

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την κανονική σεζόν στη Σούπερ Λίγκα και πλέον οι στόχοι του στα πλέι οφ είναι ξεκάθαροι.

Η χθεσινή άνετη επικράτηση επί του Βόλου με 4-1, η οποία μάλιστα συνδυάστηκε με ωραίο ποδόσφαιρο, ήταν και η τελευταία υποχρέωση του “τριφυλλιού” στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Οι “πράσινοι” τερμάτισαν στην 4η θέση (από την 8η της περασμένης σεζόν), κάτι που αναμφίβολα δείχνει και την πρόοδό τους από τη στιγμή που άρχισε το πλάνο της εξυγίανσης σε οικονομικό επίπεδο και της ταυτόχρονης σταδιακής ανόδου στο αγωνιστικό.

Συνολικά το “τριφύλλι” είχε 12 νίκες, 8 ισοπαλίες και 6 ήττες. Οι “πράσινοι” σημείωσαν 35 γκολ και δέχθηκαν 23, ενώ συγκέντρωσαν συνολικά 44 βαθμούς. Πέρυσι, σε πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών, βέβαια, η ομάδα είχε 13 νίκες, 8 ισοπαλίες και 9 ήττες, ενώ σκόραρε 38 φορές και βρήκε την μπάλα στα δίχτυα της 30.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 33.171 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν η ομάδα του Γιώργου Δώνη δεν είχε το κάκιστο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, θα ήταν ακόμη ψηλότερα. Ο Παναθηναϊκός έχει διαφορά 7 βαθμών από την τρίτη ΑΕΚ και 10 από ΟΦΗ και Αρη που συμπληρώνουν την εξάδα των πλέι οφ, μαζί με φυσικά με τον πρώτο Ολυμπιακό και τον δεύτερο ΠΑΟΚ, από τους οποίους η διαφορά είναι μεγάλη (22 και 15 πόντοι, αντιστοίχως).

Πλέον, ακολουθούν οι μεγάλες “μάχες” και τα συνεχόμενα ντέρμπι στα πλέι οφ. Ο στόχος για το “τριφύλλι” είναι ξεκάθαρος. Οι “πράσινοι” θα κοιτάζουν το κάθε ματς ξεχωριστά, θα προσπαθήσουν να είναι ανταγωνιστικοί κάθε αγωνιστική και να διεκδικήσουν πράγματα. Ο Παναθηναϊκός θέλει νίκες και θετικά αποτελέσματα και να κοιτάζει όσο το δυνατόν ψηλότερα. Γιατί όχι και την 3η θέση κόντρα στην ΑΕΚ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.