ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καθημερινή: Ελάχιστες πιθανότητες εξαγοράς της NOVA από τον Μαρινάκη!

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Καθημερινής «βλέπει» απόσυρση Μαρινάκη για την απόκτηση της Forthnet- Πώς στριμώχτηκε στα σκοινιά η Alter Ego από ΑΕΚ-ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκό.

Καθημερινή: Ελάχιστες πιθανότητες εξαγοράς της NOVA από τον Μαρινάκη!

Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, υπάρχει η εκπεφρασμένη επιθυμία της εταιρίας Alter Ego (της οποίας αφεντικό είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης) για εξαγορά της Forthnet.

Μάλιστα, οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές είχαν προχωρήσει αρκετά, με την πώληση να έμοιαζε θέμα χρόνου να υλοποιηθεί και να δίνει τη δυνατότητα στον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού να «ελέγχει» ακόμα έναν τηλεοπτικό σταθμό- αυτόν, να τονίσουμε, που δείχνει τα περισσότερα παιχνίδια της Superleague στην οποία συμμετέχει και η ομάδα του.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...