ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Την Πέμπτη (05/03) η κλήρωση των πλέι οφ

Την προσεχή Πέμπτη (05/03, 14:00) στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για πλέι οφ.

Παναθηναϊκός: Την Πέμπτη (05/03) η κλήρωση των πλέι οφ

Όπως ανακοίνωσε η Superleague, την Πέμπτη 05/03 στις 14.00 θα πραγματοποιηθεί διοικητικό συμβούλιο στον Συνεταιρισμό προκειμένου να επικυρωθεί η βαθμολογία και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τους αγώνες κατάταξης.

Τόσο για τα πλέι οφ που είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν την Κυριακή 8/3 όσο και για τα πλέι άουτ όπου η σέντρα θα γίνει μια εβδομάδα αργότερα.

Η ανακοίνωση της Λίγκας:

«Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 05/03/2020 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.328 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Επικύρωση βαθμολογίας Πρωταθλήματος 2019 – 20 (κανονική περίοδος), κλήρωση αγώνων κατάταξης, ορισμός αγώνων.

2. Διάφορα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.