ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δώνης: «Να τερματίσουμε στην 3η θέση»

Ο Γιώργος Δώνης ξεκαθάρισε στους παίκτες ότι στόχος τους πρέπει να είναι να τερματίσουν στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Δώνης: «Να τερματίσουμε στην 3η θέση»

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην μάχη των πλέι οφ, ως 4ος και στο -7 από την 3η ΑΕΚ. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, ξεκαθάρισε στους παίκτες του ότι στόχος όλων πρέπει να είναι η κατάκτηση της 3ης θέσης.

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα «Η ΠΡΑΣΙΝΗ» ανέφερε στους παίκτες: «Εμείς πρέπει να κοιτάμε προς τα πάνω σαν ομάδα και ο στόχος μας είναι στα πλέι οφ να περάσουμε την ΑΕΚ και να φτάσουμε την 3η θέση. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια και στην άμυνα και στην επίθεση»

Ταυτόχρονα δεν έλειπαν τα παράπονα για το ματς με τον Βόλο: «Μπορεί σήμερα να βάλαμε τέσσερα γκολ, αλλά δεν παίξαμε όπως έπρεπε. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, κυρίως στην επίθεση, όταν βγήκαμε στο πρώτο ημίχρονο αρκετές φορές τρεις εναντίον τριών και δεν τελειώσαμε τις φάσεις. Αυτό έχει γίνει κι άλλες φορές και το πληρώσαμε. Σήμερα παραλίγο να το πληρώσουμε, αλλά δεν έγινε. Πρέπει στα 10 παιχνίδια που απομένουν να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, για να κλείσουμε όπως πρέπει τη χρονιά».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.502 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.