ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Να μιλήσουμε για το ποιος καταστρέφει το μπάσκετ;

Η... καραμέλα πως ο Γιαννακόπουλος προκαλεί είναι γνωστή. Αλήθεια, που ήταν η διοίκηση του Ολυμπιακού όταν ένας άνθρωπος της Euroleague δέχτηκε επιθέσεις; Που ήταν όταν σουλάτσαραν οι χούλιγκανς ανενόχλητοι; Που ήταν να αποτρέψουν αυτή τη ντροπή που βλέπαμε;

Να μιλήσουμε για το ποιος καταστρέφει το μπάσκετ;

Κάθε φορά στο ΣΕΦ τα ίδια. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. Έχει βρεθεί μια καραμέλα και την πιπιλάνε συνεχώς όλοι. Πως ο Γιαννακόπουλος προκαλεί. Το είπε η ίδια η ΚΑΕ Ολυμπιακός στην ανακοίνωσή της πριν από το παιχνίδι. Θα έρθει ο Γιαννακόπουλος για να προκαλέσει έλεγε.

Αλήθεια ποιος προκάλεσε; Έκανε κάτι ο Γιαννακόπουλος εκτός από το να θέλει να δει από κοντά έναν αγώνα μπάσκετ της Euroleague, στην οποία βάζει τα λεφτά του; Έκανε κάποια χειρονομία, μήπως κοίταξε κανέναν… στραβά και του επιτέθηκαν;

Δύο επιθέσεις έγιναν προς τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού. Χούλιγκανς βρέθηκαν στα αποδυτήρια της ομάδας και κατέστρεψαν τα πάντα, ψάχνοντας τον. Διψώντας για αίμα. Σε παιχνίδι της Euroleague. Επαναλαμβάνουμε: ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ EUROLEAGUE.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 44.947 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σαν να πάνε οι αδερφοί Αγγελόπουλοι την Παρασκευή στην Τουρκία και να τους κάνουν επίθεση οι οπαδοί της Εφές. Αυτή είναι η σύγκριση. Αυτό το μπάσκετ θέλουν.

Ακούγονται συνεχώς λόγια για τον Γιαννακόπουλο.  Αρκετές φορές ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ έχει συμπεριφορά άσχημη και το έχουμε επισημάνει. Γι αυτή του τη συμπεριφορά, όμως, τιμωρείται. Αλήθεια, που ήταν χθες η διοίκηση του Ολυμπιακού; Τι έκανε για να αποτρέψει τις επιθέσεις; Στη φωτογραφία βλέπετε στιγμιότυπο από το χθεσινό παιχνίδι. Αραχτοί και άνετοι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, την ίδια ώρα που στην έδρα τους οι χούλιγκανς έκαναν βόλτες με διαπιστεύσεις.

Θα μας απαντήσουν ποτέ ποιος βγάζει τις διαπιστεύσεις σε ανθρώπους που κάνουν “ντου”; Θα μας πει κάποια στιγμή επίσημα η ΚΑΕ Ολυμπιακός τι στο διάολο γίνεται και ο πάγκος του Παναθηναϊκού έχει ΔΙΠΛΑ του μονίμως κάποιους φουσκωτούς, που κανείς δεν τους ελέγχει και κανείς δεν ξέρει τι έχουν πάνω τους; Ή πρέπει να θρηνήσουμε νεκρό στο ΣΕΦ για να καταλάβουν όλοι τι συμβαίνει;

Θα πάρει θέση η Ευρωλίγκα για το άντρο αλητείας; Αν την ενδιαφέρει η εικόνα της, ας κάνει κάτι. Ας το κλείσει μια και καλή το γήπεδο που την ντροπιάζει. Ας καλέσει τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού για εξηγήσεις. Με πρώτο ερώτημα, πως οι διαπιστεύσεις πάνε σε όλους αυτούς.

Ακούγαμε και διαβάζαμε χθες τα ρεπορτάζ και όλα έλεγαν για σχέδιο της αστυνομίας, για συμβουλές της αστυνομίας. Πουθενά ένα σχέδιο από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. ΠΟΥΘΕΝΑ. Σαν να έρθουν οι Αγγελόπουλοι στο ΟΑΚΑ και να τραμπουκίζονται όταν βγαίνουν από τη φυσούνα. Να κάθονται στον πάγκο και να έχουν δίπλα τους χούλιγκανς που τους βρίζουν. Έχει συμβεί ποτέ; ΟΧΙ. Γιατί είμαστε διαφορετικοί. Σε όλα. Και δε θα γίνουμε ποτέ έτσι.

Καλά μυαλά στη διοίκηση του Ολυμπιακού. Και καλή συνέχεια στη χρονιά, στην οποία πέτυχαν το μοναδικό στόχο που είχαν. Να κερδίσουν έστω και σε ένα ματς τον Παναθηναϊκό. Τώρα Μύκονος, πλέι οφ από την τηλεόραση και τα λέμε από Οκτώβριο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.