ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κορωνοϊός: Στην Πάτρα το ένατο κρούσμα του ιού στην Ελλάδα

Στην Πάτρα καταγράφηκε το ένατο κρούσμα του κορωνοϊού στη χώρα μας, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.

Κορωνοϊός: Στην Πάτρα το ένατο κρούσμα του ιού στην Ελλάδα

Στην Πάτρα καταγράφηκε το ένατο κρούσμα του κορωνοϊού στη χώρα μας, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.

Πρόκειται για Έλληνα, ταξιδιώτη από το Ισραήλ και την Αίγυπτο, ο οποίος νοσηλεύεται σε απομόνωση, σε νοσοκομείο αναφοράς της Πάτρας, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας.

Αυτή την ώρα, πραγματοποιείται εκτεταμένη ιχνηλάτηση των επαφών του ασθενούς. Το περιστατικό διεγνώσθη στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.687 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα είχε ανακοινωθεί και το όγδοο κρούσμα.

Επρόκειτο για άνδρα μέσης ηλικίας, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του και σχετίζεται με το πέμπτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, δηλαδή τη φίλη της 38χρονης γυναίκας στην οποία διαγνώστηκε για πρώτη φορά ο κορωναϊός στην Ελλάδα.

Η κλινική εικόνα του άνδρα, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, που είναι το νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωναϊό στη Θεσσαλονίκη, δεν διαφέρει από την κλινική εικόνα των άλλων κρουσμάτων που έχουν ανακοινωθεί έως σήμερα.

Συνελικά στη Θεσσαλονίκη τα κρούσματα κορωνοϊού ανέρχονται σε τέσσερα: Η 38ρονη που πρώτη διεγνώσθη στη χώρα με κορωνοϊό δύο ημέρες αφότου επέστρεψε από ταξίδι στο Μιλάνο, το παιδί της, μια φίλη της και ο άνδρας που διεγνώσθη σήμερα.

Πηγή: cnngreece

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.