ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παναθηναϊκός: MVP της 18ης αγωνιστικής η Βεργίδου

Η πασαδόρος του Παναθηναϊκού Όλγα Βεργίδου αναδείχτηκε MVP της 18ης αγωνιστικής Volleyleague γυναικών.

Παναθηναϊκός: MVP της 18ης αγωνιστικής η Βεργίδου

Η 29χρονη παίκτρια του Παναθηναϊκού προσέφερε τα μέγιστα στην εκτός έδρας νίκη του «τριφυλλιού» επί του Μαρκόπουλου τροφοδότησε με επιτυχία τις συμπαίκτριες της και πρόσθεσε 5 πόντους με μία επίθεση και από 2 άσσους, μπλοκ.

Αυτό είναι το δεύτερο βραβείο MVP για την Όλγα Βεργίδου, μετά τη σεζόν 2018-19 με τον Πανναξιακό. Είναι η τρίτη φετινή πολυτιμότερη αθλήτρια για τον Παναθηναϊκό, μετά την Σοφία Κοσμά την 1η αγωνιστική και την Ιλιόνη Κελεσίδη την 10η αγωνιστική.

Σε δήλωση της στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ η Βεργίδου ανέφερε:Για τη νίκη με το Μαρκόπουλο: «Το Μαρκόπουλο είναι νεανική και ταλαντούχα ομάδα που αν της αφήσεις το περιθώριο μπορεί να κάνει την ζημιά όπως έγινε στο πρώτο σετ. Ήμασταν μπροστά σε όλο το σετ και μόλις χαλαρώσαμε άρπαξε την ευκαιρία και πήρε το σετ. Είναι βελτιωμένη ομάδα στον δεύτερο γύρο και ειδικά μέσα στην έδρα της επικίνδυνη. Παρόλα αυτά βελτιωθήκαμε και πήραμε το τρίποντο που ήταν ο στόχος».
Μερική εκκένωση στο «Μ. Μερκούρη» μετά από ρήψη αντικειμένου που χτύπησε  άνθρωπο του Τριφυλλιού!
Μερική εκκένωση στο «Μ. Μερκούρη» μετά από ρήψη αντικειμένου που χτύπησε άνθρωπο του Τριφυλλιού! 518 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος: «Αν τα πράγματα πάνε όπως πρέπει λογικά είμαστε τρίτες. Ο στόχος από εκεί και πέρα θα είναι η είσοδος μας στον τελικό του πρωταθλήματος. Η Σαντορίνη βέβαια είναι μια πολύ καλή ομάδα και το έχει δείξει η πορεία της μέχρι τώρα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά γι αυτόν τον στόχο και δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα είμαστε εύκολος αντίπαλος».

Για τον αποκλεισμό από το κύπελλο: «Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε πολύ να πάμε φάιναλ-4. Θεωρώ ότι κάναμε μια τρομερή προσπάθεια αλλά δεν πετύχαμε τον στόχο αυτόν. Σίγουρα υπήρχε απογοήτευση όμως κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και νομίζω ότι συγχρόνως έφερε και αυτοπεποίθηση στην ομάδα αυτή η εμφάνιση παρά την ήττα. Ξέρουμε ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά αυτήν την στιγμή, όμως ξέρουμε ότι και οι αντίπαλοι μας είναι πολύ ποιοτικοί».

Για τη χημεία που υπάρχει στην ομάδα: «Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό στο δέσιμο της ομάδας η χημεία. Να μπαίνεις μέσα να παίζεις και να χαίρεσαι αυτό που κανείς. Αυτό νιώθω εγώ προσωπικά με τις συμπαίκτριές μου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαρία Οικονομίδου ήταν στην κορυφαία επτάδα της αγωνιστικής με 22 πόντους (21/45 επ., 1 άσσος).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.