ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παρέπεμψε σε ΔΕΑΒ και υπουργείο Προστασίας του Πολίτη την επιστολή του Παναθηναϊκού ο Αυγενάκης

Στους αρμόδιους φορείς παρέπεμψε την επιστολή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός το το υφυπουργείο Αθλητισμού και ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Παρέπεμψε σε ΔΕΑΒ και υπουργείο Προστασίας του Πολίτη την επιστολή του Παναθηναϊκού ο Αυγενάκης

Σε ΔΕΑΒ και υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προώθησε την επιστολή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός το υφυπουργείο Αθλητισμού, όπως αναφέρεται σε ενημέρωση-απάντηση στην ανακοίνωση των «πρασίνων».

Συγκεκριμένα, η επιστολή της ΚΑΕ, όπως αναφέρουν στο υφυπουργείο, παρελήφθη αργά το μεσημέρι και άμεσα προωθήθηκε στους αρμόδιους φορείς.

Θυμίζουμε πως σε ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός αναφέρθηκε στον Λευτέρη Αυγενάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Για αυτό που δεν είμαστε καθόλου σίγουροι για το αν αντιλαμβάνεται τον ρόλο του, είναι για το Υφυπουργείο Αθλητισμού. Κύριε Αυγενάκη όλα καλά; Ελπίζουμε να είστε καλά στην υγεία σας και να μην υποφέρετε από αφωνία, όπως σας συμβαίνει όποτε ο Παναθηναϊκός πέφτει θύμα βίας. Περιμένουμε με ενδιαφέρον το… tweet που θα καταδικάζετε την βία που δεχτήκαμε χθες και θα συνεισφέρει τα μέγιστα στην καταπολέμηση της…».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 8.411 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.