ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπέντιλ: «Παίξαμε καλά στο ΣΕΦ, δεν μπήκαν τα σουτ – Να μας νιώσει σκληρούς η ΤΣΣΚΑ»

Στην εικόνα της ομάδας στο ΣΕΦ και στα σουτ που δεν μπήκαν για να μπορέσει να έρθει η νίκη, στάθηκε ο Μπεν Μπέντιλ και σχολίασε τον τρόπο που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Μπέντιλ: «Παίξαμε καλά στο ΣΕΦ, δεν μπήκαν τα σουτ - Να μας νιώσει σκληρούς η ΤΣΣΚΑ»

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού έκανε τον συνολικό απολογισμό της εικόνας που είχε η ομάδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Χαρακτήρισε τρελή την ατμόσφαιρα που υπήρχε στο φαληρικό γήπεδο και ανέλυσε τα σημεία που θα κρίνουν το νικητή στην αναμέτρηση των «πρασίνων» κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αφρικανός σέντερ του Παναθηναϊκού:

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.007 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: «Χθες παίξαμε αρκετά καλά, αλλά τα σουτ δεν μπήκαν. Πιστεύω ότι τα δώσαμε όλα. Θα θέλαμε να έχουμε νικήσει, αλλά αυτό δεν συνέβη και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς».

Για την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ: «Ήταν τρελή ατμόσφαιρα. Πέρσι, το έβλεπα και φέτος είμαι μέρος αυτού. Είναι απίθανο συναίσθημα. Και οι δυο ομάδες θέλουν πολύ τη νίκη σε τέτοια ματς. Οι οπαδοί είναι πολύ παθιασμένοι».

Για το προσεχές ματς με την ΤΣΣΚΑ: «Όποιος παίξει πιο δυνατά κι ελέγξει τα ριμπάουντ θα κερδίσει. Πρέπει να πάρουμε αυτή νίκη και πρέπει να είμαστε όσο πιο σκληροί γίνεται, δεδομένου πως προερχόμαστε από ήττα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.