ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στο ΟΑΚΑ για το ΑΕΚ-Αρης ο Δώνης (Pics)

Στις εξέδρες του ΟΑΚΑ βρίσκεται ο Γιώργος Δώνης μαζί με τον συνεργάτη του Μίοντραγκ Μένταν.

Στο ΟΑΚΑ για το ΑΕΚ-Αρης ο Δώνης (Pics)

Τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη παρακολουθεί ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης.

Ο έμπειρος τεχνικός συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό να βρίσκεται στις εξέδρες των επισήμων μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του Μίοντραγκ Μένταν.

Ο λόγος που βρίσκεται ο προπονητής του Παναθηναϊκού στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, μπορεί ενδεχομένως να είναι για λόγους κατασκοπείας καθώς ακολουθούν τα πλέι οφ και ο Δώνης θέλει να έχει ο ίδιος μια άποψη για το αγωνιστικό επίπεδο τόσο της Ένωσης όσο και του Άρη. Παράλληλα, υπάρχει και η περίπτωση του Φραν Βέλεθ που αγωνίζεται βασικός στην αναμέτρηση για την ομάδα του Άρη και έχει ήδη γίνει γνωστό πως από του χρόνου εκτός απροόπτου θα φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.107 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε τις φωτογραφίες:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.