ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εφ’ άπαξ χορηγία από τον Νικόλα Πατέρα (Pic)

Έμπρακτη στήριξη στις νέες οικογένειες που κατοικούν στις Οινούσσες από τον Νικόλα Πατέρα.

Εφ' άπαξ χορηγία από τον Νικόλα Πατέρα (Pic)

Χρηματικό ποσό για τις οικογένειες που μένουν μόνιμα στις Οινούσσες θα προσφέρει ο εφοπλιστής και πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νικόλας Πατέρας.

Όπως γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Οινουσσών Γιώργος Δανιήλ με ανάρτηση που έκανε, ο Νικόλας Πατέρας θα χορηγήσει εφ’ άπαξ το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ στις οικογένειες για κάθε νεογέννητο παιδί.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Δήμαρχος:

«Σε συνάντηση, που είχα χθες στην Αθήνα, με τον συμπατριώτη μας εφοπλιστή κ. Νικόλα Διαμ. Πατέρα (Contships), επικυρώθηκε το ενδιαφέρον του για τη στήριξη των νέων νησιωτικών οικογενειών στην ιδιαίτερη πατρίδα μας. Συζητήσαμε για την υλοποίηση της απόφασής του για χορήγηση εφ’ άπαξ επιδόματος 2.000,00 ευρώ σε κάθε νεογέννητο παιδί των μονίμων κατοίκων του ακριτικού μας Δήμου. Ευχαρίστησα με τιμή κι ευγνωμοσύνη τον κ. Ν.Δ. Πατέρα!

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.704 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εκτός από την αθόρυβη πολυετή συμπαράστασή του σε αρκετά ζητήματα του τόπου μας, συμμερίζεται την κοινή μας αγωνία για τον πιο απειλητικό εθνικό μας κίνδυνο: το δημογραφικό. Μαζί με την πολύτιμη προσφορά της Hopegenesis ο Δήμος μας, σε στενή συνεργασία με τους φορείς του τόπου μας, σχεδιάζει και θα δρομολογήσει παρεμβάσεις, ώστε να στηρίξουμε τα νιάτα να μείνουν στον τόπο μας με τις οικογένειές τους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.