ΚΛΕΙΣΙΜΟ
(21:00, Novasports 2, LIVE: Panathinaikos24.gr)

Μόνο για τη νίκη με την ΤΣΣΚΑ!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ και σκοπό έχει μόνο τη νίκη, ώστε να «κλειδώσει» την πρόκριση.

Μόνο για τη νίκη με την ΤΣΣΚΑ!

Ο Παναθηναϊκός στην 28η αγωνιστική καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ. Η διαβολοβδομάδα ολοκληρώνεται με τη σημερινή αναμέτρηση.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από τρεις σερί ήττες, ανάμεσα στις οποίες κι αυτή του ντέρμπι, και θέλουν μια νίκη που θα τους τονώσει την ψυχολογία και θα τους κρατήσει μακριά από άμεσους μπελάδες για την πρόκριση. Αυτή τη στιγμή το «τριφύλλι», είναι μόνο 6ο με ρεκόρ 14-13, ενώ οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν ρεκόρ 18-9 και θέλουν να μείνουν κοντά στην 4η Μακάμπι που έχει μια νίκη παραπάνω.

Μοναδική απουσία ο Νίκος Παππάς, ο οποίος δεν προπονείται με την ομάδα κατόπιν απόφασης του Πιτίνο.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 44.804 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...