ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Νέα πρόκληση Τούρκων: Στέλνουν 1.000 άνδρες ειδικών δυνάμεων στα σύνορα!

Το χοντραίνουν οι Τούρκοι!

Νέα πρόκληση Τούρκων: Στέλνουν 1.000 άνδρες ειδικών δυνάμεων στα σύνορα!

Συνεχίζουν τις προκλητικές κινήσεις τους οι Τούρκοι. Αυτή τη φορά, το τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε το εξής: «Στέλνουμε 1000 αστυνομικούς ειδικών δυνάμεων στα σύνορα για να εμποδίζουν τις απάνθρωπες ενέργειες των Ελλήνων στον Εβρο. Οι Έλληνες τραυμάτισαν 164 ανθρώπους».

Πάντως, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τις τελευταίες ημέρες συνεχίζει να προκαλεί την Ελλάδα και την Ευρώπη με αφορμή το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο την Τετάρτη προχώρησε σε άλλο ένα παραλήρημα, μιλώντας – αυτή τη φορά – για ανθρώπινα δικαιώματα. Ανέφερε, δηλαδή, χαρακτηριστικά τα εξής: «Το κλείσιμο συνόρων της Ευρώπης απέναντι στους πρόσφυγες και η βύθιση λέμβων παραβιάζει την Παγκόσμια Διακήρυξη για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα», είπε ο Ερντογάν και ισχυρίστηκε ότι η απόφαση να ανοίξει τα σύνορα είναι σύμφωνη με το Διεθνές Δίκαιο.

Επίσης ο Ερντογάν έδειξε και μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζονταν παιδιά – ελληνικής καταγωγής κατά τον ίδιο – που βρήκαν καταφύγιο στη Συρία κατά τη διάρκεια του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου. «Ένα από τα Ελληνόπουλα σε αυτή τη φωτογραφία μπορεί να είναι ο παππούς ή η γιαγιά του Κυριάκου Μητσοτάκη», είπε ακόμα ο Τούρκος πρόεδρος. «Ένας Έλληνας που προσπαθεί με κάθε τρόπο να μην δεχθεί πρόσφυγες στη χώρα του, να μην ξεχνάει ότι μια μέρα μπορεί να βρεθεί σε μια κατάσταση στην οποία ο ίδιος να χρειαστεί συμπόνοια» είπε για άλλη μια φορά ο Τούρκος πρόεδρος.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 63.749 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...