ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ξεπέρασε τον Διαμαντίδη ο Καλάθης και έγινε ο 2ος πασέρ στην ιστορία της Ευρωλίγκα (Pic)

Ρεκόρ στις ασίστ για τον Νικ Καλάθη, πέρασε τον Δημήτρη Διαμαντίδη στην Ευρωλίγκα.

Ξεπέρασε τον Διαμαντίδη ο Καλάθης και έγινε ο 2ος πασέρ στην ιστορία της Ευρωλίγκα (Pic)

Ο Νικ Καλάθης ήθελε τρεις ασίστ για να ξεπεράσει τον εμβληματικό Δημήτρη Διαμαντίδη και τα κατάφερε από το πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Έτσι, έφτασε τις 1.256 στην καριέρα του και προσπέρασε τον άλλοτε αρχηγό των «πρασίνων» Δημήτρη Διαμαντίδη στην ιστορία της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής λίγκας. Πλέον κυνηγάει μόνο τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος μετράει μέχρι στιγμής 1.516 τελικές πάσες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.