ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χειροκρότημα για Ιτούδη-Τζέιμς στο ΟΑΚΑ

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού χειροκρότησε τους Μάικ Τζέιμς και Δημήτρη Ιτούδη στο ΟΑΚΑ, αφού δεν ξέχασε το «πράσινο» παρελθόν τους.

Χειροκρότημα για Ιτούδη-Τζέιμς στο ΟΑΚΑ

Οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» χειροκρότησαν τους Δημήτρη Ιτούδη και Μάικ Τζέιμς πριν το τζάμπολ του ματς με την ΤΣΣΚΑ, αναγνωρίζοντας τα όσα έχουν δώσει στην ομάδα κατά την παρουσία τους.

Ο ένας έχει προσφέρει στον Παναθηναϊκό από το πόστο του βοηθού προπονητή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ ο άλλος φόρεσε τη φανέλα της ομάδας δύο φορές κατά το παρελθόν.

Ο Αμερικανός βρέθηκε στο τριφύλλι τη σεζόν 2016-17 και το 2018, ενώ ο Έλληνας τεχνικό ήταν άμεσος βοηθός του Ζοτς από το 1999 μέχρι το 2012 όταν και ο Σέρβος αποχώρησε από το «τριφύλλι».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.209 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...